Pronađite partnera Toyote
E-zakazivanje servisa
Moja Toyota

Toyota dodatna

oprema

Tokom trajanja jesenje akcije za Vas smo pripremili ponudu dodatne opreme sa kojom ćete jednostavnije i udobnije provoditi slobodno vreme.

Poprečni krovni nosači (Yaris, Auris, Rav4)
Toyotini poprečni krovni nosači su namenski dizajnirani da se uklope sa Toyotinim krovnim šinama i tako povećaju nosivost vašeg vozila. Oni su aerodinamični, napravljeni od aluminijuma, mogu da se zaključaju i veoma se lako postavljaju. Poprečne šipke se lako kombinuju sa čitavim asortimanom opcionih dodataka. Od 191 EUR.
/
Krovni koferi (mali, srednji i veliki)
Specijalno konstruisani radi dodatnog kapaciteta prevoza prtljaga. Krovni koferi su savršeni za prevoz svega što vam je potrebno za velika porodična putovanja i vikende. Od 483 EUR.
/
Parking senzori, zadnji (Auris, Avensis, Rav4)
Primetićete da su Toyotini ultrazvučni parking senzori prava blagodat kod parkiranja ili vožnje blizu niskih objekata. TPA sistem ima senzore u zadnjem braniku i alarm u kabini, koji sve glasnije pišti kako se vozilo približava prepreci. Senzori mogu da se ofarbaju u boju branika vašeg vozila. Od 220 EUR.
/
Gumena obloga prtljažnika (Yaris, Auris, Rav4)
Skrojena prema obliku prtljažnika vašeg vozila kako bi ga zaštitila od prljavštine i prolivene tečnosti. Ima podignute ivice koje sprečavaju curenje tečnosti i specijalnu neklizajuću površinu koja sprečava pomeranje prtljaga. Od 46 EUR.
/
Gumene patosnice (Yaris, Auris, Rav4)
Izuzetno dobra zaštita tepiha vašeg automobila od blata, prljavštine i peska. Specijalne spone drže vozačevu patosnicu čvrsto na mestu. Od 53 EUR.
/
15” Alu naplatak Selena
Ovi atraktivni naplaci sa pet dvostrukih krakova veoma lepo pristaju vašem vozilu. 96 EUR.
/
16” Alu naplatak Athena
Ovi izvajani 16-inčni naplaci sa deset krakova su napravljeni da budu laki, snažni i veoma trajni. 125 EUR.
/
16” Alu naplatak Orion
Sa pet snažnih dvostrukih krakova i uverljivim 16-inčnim prečnikom, ovi aluminijumski naplaci vašem automobilu daju nedvosmisleno sportski izgled. Precizna izrada omogućava savršen balans između male težine i velike čvrstoće, dok kvalitetna završna obrada garantuje dugotrajnost. 134 EUR
/
Sigurnosni navrtci
Zamenite jedan zavrtanj na svakom točku sa Toyotinim bravicama od ojačanog čelika i maksimalno zaštitite vaše dragocene aluminijumske naplatke. Bravice su hromirane, imaju zaobljen profil i jedinstveni kodirani ključ, pa ih je gotovo nemoguće izvaditi klasičnim alatom. 37 EUR.
/
Alarmni sistemi (Yaris, Auris, Rav4)
Originalni zaštitni sistem ima snažan alarm koji dopunjuje unapred ugrađeni imobilizator motora. Takođe je dostupan opcioni senzor nagiba kako bi upozorio na pokušaj krađe ili neželjene vuče vozila.
/
Prikazane su maloprodajne cene bez troška montaže.

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.