Besplatno isprobajte
E-zakazivanje servisa
Pronađite partnera Toyote
Cenovnici i katalozi
PREVENTIVNE SERVISNE KAMPANJE
Vaša bezbednost nam je najvažnija
 • Sprovođenje preventivne servisne kampanje je za vas besplatno

Kao što sigurno znate, kvalitet vozila je najveći prioritet Toyote. Mi stalno pratimo performanse naših vozila u upotrebi, koristeći različite izvore. Ponekad se desi da utvrdimo da određena komponenta ili način ponašanja ne odgovaraju našim strogim standardima kvaliteta. Tada, u cilju postizanja potpune bezbednosti i pouzdanosti vozila,Toyota pokreće preventivne servisne kampanje, koje sprovode ovlašćeni Toyota partneri i koje su za vas potpuno besplatne. Proverite da li je vaše vozilo uključeno u neku od Toyotinih preventivnih kampanja i dovedite vaše vozilo u besprekorno stanje.

Postupak
 1. Koristite opciju „Provera vašeg vozila“
  Unesite vaš broj šasije da biste saznali da li je vaše vozilo obuhvaćeno preventivnom servisnom kampanjom ili se prijavite na MyToyota portal.
 2. Zakažite termin dolaska u servis
  Zakažite termin online kako biste najlakše odabrali Toyota partnera i datum koji vam najviše odgovara.
 3. Dovezite vaše vozilo na pregled i eventualnu popravku
  Toyota partner će se pobrinuti za vaše vozilo u najkraćem roku.
PROVERA VAŠEG VOZILA

Proverite da li je vaše vozilo obuhvaćeno preventivnom servisnom kampanjom, na jedan od ovih načina: unesite vaš broj šasije u opciju „Proverite vaše vozilo“, prijavite se na MyToyota portal ili se obratite ovlašćenom Toyota partneru.

Vaša Toyota

Proverite da li je vaša Toyota uključena u preventivnu servisnu kampanju

Prazno polje
Na žalost ne uspevamo da pronađemo podatke o vašem automobilu u našoj bazi podataka.

Provera preventivne servisne kampanje ne može identifikovati vaše vozilo. Molimo vas da kontaktirate lokalnog prodavca Toyote koji može proveriti status vašeg vozila.

Neispravna automatska sistemska provera.

Pre provere vaše VIN oznake moramo proveriti da nije reč o automatskom sistemu. Molimo vas da označite donju kućicu.

Neispravan unos

Nešto nije bilo ispravno tokom vašeg zahteva. Molimo vas da pokušate kasnije ili se obratite vašem lokalnom prodavcu Toyote koji može proveriti status vašeg vozila.

Pre nego što započnete, preporučujemo vam da pripremite sledeće podatke:

Broj šasije (identifikacioni broj vozila - VIN)

je niz od 17 znakova koji se sastoji od brojeva i slova, a koristi se za jedinstvenu identifikaciju motornih vozila. Broj šasije može se pronaći na samom vozilu ili u saobraćajnoj dozvoli. NAPOMENA: Slova I, O i Q se ne koriste u brojevima šasija.

Podaci o vozilu

Da li je ovo vaša Toyota?

 • VIN:
 • Godina:
 • Model:
 • Motor:
 • Vrsta menjača:
Your vehicle image
Potvrda
 • VIN:
 • Godina:
 • Model:
 • Motor:
 • Vrsta menjača:

Utvrđeno je da je vozilo sa navedenim brojem šasije uključeno u preventivnu servisnu kampanju. Pregled i popravka u sklopu preventivne servisne kampanje su za Vas besplatni. Za sva dodatna pitanja, molimo Vas da kontaktirate najbližeg ovlašćenog Toyota partnera.

Zadovoljstvo nam je da potvrdimo da vaša Toyota nije obuhvaćena ni jednom dobrovoljnom servisnom kampanjom niti neobavljenim sigurnosnim opozivom, tako da nisu potrebni nikakvi dalji koraci.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, kontaktirate najbližeg ovlašćenog Toyota partnera ili nam pišite na info@toyota.rs

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Što mogu da učinim ako sam primio obaveštenje o preventivnoj servisnoj kampanji ali više nisam vlasnik Toyota vozila?

Ukoliko ste primili obaveštenje za vozilo, a više niste njegov vlasnik, molimo vas da nas o tome obavestite e-mailom na info@toyota.rs ili putem našeg live chat-a.

Da li moje vozilo može da popravi neki neovlašćeni mehaničar ili radionica?

Ne, preventivne servisne kampanje sprovode se u okviru ovlašćene Toyota mreže u skladu sa Toyotinim standardima kvaliteta i sigurnosti.

Koliko traje popravka u preventivnoj servisnoj kampanji?

Dužina trajanja popravke zavisi od vrste preventivne servisne kampanje. Vaš ovlašćeni Toyota partner pružiće vam sve potrebne informacije prilikom rezervacije termina.