1. Owners
  2. Offers
  3. Spring 2022
  4. Refresh
Odaberite
Odaberite

OSVEŽENJE I SERVIS KLIMA UREĐAJA

Proleće je pravo vreme za servisiranje klima uređaja Vaše Toyote. Preventivno održavanje može sprečiti brojne manje probleme i njihovo prerastanje u skupe popravke. Zato preporučujemo ovaj servis jednom u 2 godine!

PAKET OSVEŽENJE

ANTIBAKTERIJSKI TRETMAN

Ventilacioni kanali i izmenjivači toplote (kondenzator i isparivač) su mesta čija zamračenost i vlažnost pogoduju razvoju štetnih bakterija i gljivica. Tretman specijalnim sredstvima će neosporno uništiti štetne mikroorganizme, sprečiti njihov razvoj u narednih 6 meseci i zaštititi Vaše zdravlje.

SERVIS KLIMA UREĐAJA

SA ANTIBAKTERIJSKIM TRETMANOM I ZAMENOM FILTERA POLENA*

45 €

* sa R134 rashladnim fluidom i običnim filterom polena.

 

E-zakazivanje servisa

TOYOTA FILTERI POLENA

U uslovima gradske vožnje Toyota filteri polena osiguraće čist i svež vazduh u kabini Vašeg vozila.

TOYOTA OBIČNI FILTER POLENA

Izrađen je od nešivene tkanine visokog kvaliteta, zadržava uobičajene zagađivače, kao što su čestice prašine, čađi i izduvnih gasova.

*od 21 €

E-zakazivanje servisa

TOYOTA AKTIVNI FILTER POLENA

Izrađen je od nešivene tkanine visokog kvaliteta sa aktivnim ugljem, zadržava 25% više uobičajenih zagađivača i neutrališe štetne gasove i neprijatne spoljašnje mirise.

*od 32 €

 

E-zakazivanje servisa

NOVI FILTER VAZDUHA KABINE SA AKTIVNIM UGLJEM I ANTIALERGENIM SVOJSTVIMA

Izrađen je od visokokvalitetne nešivene tkanine sa slojem aktivnog uglja, koji uklanja 25% više štetnih čestica i gasova nego običan filter. Dodatna prednost ovog filtera je mogućnost uklanjanja čestica alergena sa uspešnošću od 95%.

*od 37 €*

* sa R134 rashladnim fluidom i običnim filterom polena.

E-zakazivanje servisa

NEKA VAŠA TOYOTA OSTANE TOYOTA

Jedino u ovlašćenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne Toyota delove i dodatnu opremu.

toyota proljece

BEZBRIŽNOST
Vaša bezbednost nam je na prvom mestu. Naša usluga i stroge procedure, obezbeđuju popravku “iz prve” u cilju brzog i bezbednog povratka na put.
toyota proljece

KVALITET
TOYOTA POZNAJE VAŠ AUTOMOBIL BOLJE OD IKOGA. Zbog toga, jedino originalni delovi u potpunosti odgovaraju Vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
toyota proljece

TRANSPARENTNOST
VAŠE POVERENJE NAM JE DRAGOCENO. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmenu svih informacija, zagarantovanu stručnost i kvalitet naših proizvoda i usluga.
toyota proljece

VREDNOST ZA NOVAC
ČUVAMO VREDNOST VAŠE INVESTICIJE. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje Vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrednost vozila kroz vreme.