1. Owners
  2. MyT App
  3. MyT legal notice
Odaberite

MyT odricanje od odgovornosti

1. Imajte na umu da su funkcije daljinskog upravljanja ovde prikazane samo u svrhu ilustracije. Obratite se svom Toyota prodavcu za informacije o tome koje funkcije su dostupne u vašoj zemlji.

2. Neke funkcije zavise od modela, zato se obratite Toyota prodavcu za informacije o tome koje su funkcije dostupne na vašem modelu.

3. Imajte na umu da funkcije daljinske kontrole klima uređaja možda neće biti dostupne u vašoj oblasti zbog ograničenja lokalnog zakonodavstva. Obratite se Toyota prodavcu za informacije o tome koje su funkcije dostupne u vašoj zemlji.

4. Kada koristite usluge daljinskog upravljanja, uverite se da:

  • Vozilo bude potpuno zaustavljeno, i da proverite bezbednost u okruženju vozila. Uverite se da u vozilu nema ljudi ili životinja. 
  • Ne koristite sistem ako je hauba otvorena ili kada je vozilo parkirano u zatvorenom prostoru bez ventilacije. 
  • Koristite ovu uslugu samo kada je to neophodno. Molimo vas da poštujete životnu sredinu i smanjite svaku prekomernu buku ili zagađenje vazduha.


Molimo vas da uvek poštujete lokalne i nacionalne propise koji mogu ograničiti korišćenje ovih usluga u vašem području (na primer: u nekim regionima ova usluga može biti moguća jedino za električna vozila ili privatne puteve).