Besplatno isprobajte Toyotu
Pronađite partnera Toyote
Konfigurišite svoj Yaris
Cenovnici i katalozi

Yaris GR-S

Cenovnik
Motor i menjač Tip karoserije Pogon Cena sa PDV-om
1.5 l benzin hybrid (100 KS) Kontinualno varijabilni automatski menjač Hečbek 5 vrata 4x2
24.450 €
Konfigurišite
Oprema:
17" crni aluminijumski naplaci (5 duplih krakova)
Crni centralni stub
Sistem olakšanog ulaska i pokretanja

Sistem olakšanog ulaska i pokretanja

Umesto konvencionalnog ključa, sistem olakšanog ulaska i paljenja uključuje primopredajnik koji omogućava otključavanje vrata povlačenjem ručke i njihovo zaključavanje pritiskom na dugme. Za paljenje ili gašenje motora, jednostavno pritisnite Start/Stop dugme. Vi samo treba da nosite ključ pametnog sistema ulaska u džepu ili torbici.

Zatvorite
Senzor tame

Senzor tame

Senzor sumraka nadzire nivo osvetljenja i automatski pali prednja svetla u uslovima slabog svetla.

Zatvorite
Senzor kiše

Senzor kiše

Automatski senzor kiše trenutno podešava odgovarajuću brzinu i intervale rada brisača.

Zatvorite
Kamera za vožnju unazad
Sistem zaštite prilikom opasnosti od sudara

Sistem zaštite prilikom opasnosti od sudara

Toyotin sistem predviđanja sudara koristi kameru i laser za detekciju drugih vozila ispred. Kada se detektuje mogućnost sudara, vozač je upozoren zvučnim i vizuelnim upozorenjima i aktivira se pomoć pri kočenju. Ako vozač ne pritisne papučicu kočnice na vreme, kočnice će se automatski aktivirati kako bi se sprečile ili ublažile posledice sudara.
Tehnički naziv: sistem predviđanja sudara

Zatvorite
Upozorenja na napuštanje saobraćajne trake (LDA)

Upozorenja na napuštanje saobraćajne trake (LDA)

Upotrebom kamere za detektovanje oznaka saobraćajne trake, Toyotin sistem upozorenja na izlazak iz saobraćajne trake aktivira zvučna i vizuelna upozorenja ako vozilo počne da izlazi iz saobraćajne trake bez uključivanja pokazivača smera - nakon toga vozač može preduzeti korektivne akcije.

Zatvorite
Sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova

Sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova

Toyotin sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova nadzire saobraćajne znakove i prikazuje korisne informacije kao što su trenutna ograničenja brzine ili zabrana preticanja na TFT ekranu u boji na instrument tabli. Sistem takođe osigurava vizuelno i akustično upozorenje ako se ne pridržavate saobraćajnih propisa.

Zatvorite
Automatska duga svetla

Automatska duga svetla

Automatska duga svetla Toyotinog sistema sigurnosti optimizovana su za bolju vidljivost svih učesnika u saobraćaju tokom noćne vožnje. Kamera detektuje svetla vozila koja dolaze u susret i vozila ispred, uz istovremeni nadzor intenziteta javne rasvete. Automatski se prebacuju između dugih i kratkih svetala za sigurniju noćnu vožnju.

Zatvorite
Zadnja kombinovana svetla (tip LED)
Dnevna svetla (LED tip)
Toyota Touch® 2 multimedialni sistem

Toyota Touch® 2 multimedialni sistem

Toyota Touch® 2 je potpuno integrisani multimedijalni sistem, koji uključuje ekran osetljiv na dodir u boji sa funkcijom prevlačenja, napredni audio sistem kompatibilan sa USB uređajima, iPod uređajima i pametnim telefonima. Bluetooth® 3.0 omogućava funkcije kao što su hands-free pozivi, SMS integracija i reprodukcija muzike. WVGA ekran je takođe povezan sa zadnjom kamerom za sigurniju vožnju unazad.

Zatvorite
Crni obrub krova
3-kraki sportski kožni upravljač
Dvozonski automatski klima uređaj
Elektrohromatski retrovizor
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.