1. New Cars
 2. Pregled

Promenite izbor

RAV4 Style Black Edition

SUV 5 vrata

Crna (218)

Od

€ 42100.0

Motor

2.5l Hybrid Dynamic Force (218 KS)

Toyota Relax

10 GODINA ILI 160.000 KM

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


RAV4 Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Dizajn

  DIZAJNIRAN DA SE IZDVOJI

  RAV4 je stvoren za vožnju i dizajniran da bi se izdvojio od ostalih. Skladan spoj robusnog izgleda čistokrvnog SUV-a, i oštrog, dinamičnog izgleda, RAV4 pleni svojim prefinjenim gradskim crtama. Rezultat je vrhunska sposobnost da vas sigurno i sa stilom odvede bilo gde.

 • SPOSOBAN I EKONOMIČAN

  Moćni motor Hybrid Dynamic Force (A25A-FXS) zapremine 2,5 litra odlikuje se vrlo ravnomernim radom, sa mnogo snage i pouzdanosti. Sa druge strane, benzinski 2,0 l motor (M10A-FKS), sa direktnim brizgavanjem, ima impresivno ubrzanje i veliki obrtni moment, pružajući uzbudljivu vožnju.

 • VELIKI, SMEO I OKRETAN

  RAV4 možda izgleda kao teški SUV, ali njegova iznenađujuća okretnost, odlična preglednost i vrhunska lakoća manevrisanja - čine ovaj automobil vašom željom i u centru grada. Sa ukupnom dužinom od 4,6 m, i prečnikom kruga okretanja od samo 11 m, ni jedan put nije previše uzak, ni jedan zaokret nemoguć.

 • SPREMAN ZA SVAKU MOGUĆNOST

  Toyota Safety Sense je unapređena dodatnim pametnim rešenjima, što znači da RAV4 od sada može još više da vam pomogne - pružajući vam bezbrižnu vožnju u svim situacijama. Na primer, sistem upozorenja na mogućnost sudara može sada primetiti dvotočkaše tokom dana, kao i pešake noću.

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite
Rotirajte Prevucite

Posebne ponude

OLIMPIJSKA PONUDA

POSTANITE DEO POBEDNIČKOG TIMA U PONUDI KOJA OBARA SVE REKORDE.

RAV4 HYBRID

OLIMPIJSKA PONUDA
32.700€