Besplatno isprobajte Toyotu
Pronađite partnera Toyote
Konfigurišite svoj Prius
Cenovnici i katalozi

Prius

HYBRID

Predvodnik hibridne tehnologije

Od 29.000 €
 • Čiste linije privlačne siluete

  Na prednjem kraju vozila svjetla stvaraju elegantni sklop koji naglašava elegantni oblik poklopca motora. Dojmljiva stražnja svjetla privlače pažnju na elegantne vodoravne linije automobila. Rezultat je automobil koji je podjednako privlačan za oko koliko je i užitak za voziti.

 • Vožnja hibrida nikada nije predstavljala ovakvo zadovoljstvo

  1,8-litarski motor osigurava mirnu vožnju uz izuzetan odziv. Automobil puni svoju bateriju u vožnji, pa ga nikada ne morate spajati na struju. Pri tome, Prius je najučinkovitiji hibrid među onima koji se ne spajaju na struju.

 • Uživajte u stvarnom spokoju

  U srcu sustava Toyota Safety Sense nalazi se pet aktivnih tehnologija: Sustav automatskog kočenja kod opasnosti od sudara* s otkrivanjem pješaka, upozorenje za nenamjerno prestrojavanje sa zakretanjem upravljača, automatska duga svjetla, čitanje prometnih znakova, prilagodljivi tempomat. A, uz paletu pametnih sustava pomoći u vožnji kao što su monitor mrtvog kuta i inteligentna pomoć pri parkiranju, svaka vožnja će biti podjednako laka i puna užitka. * Tehnički naziv: Sustav za zaštitu pri sudaru

  Istražite sigurnosne sustave >

Prius predvodi. Ostali slede.

Priča o Priusu počinje 1997. Prvi serijski hibrid je toj tehnologiji dao sasvim novo značenje. Vreme je za novo poglavlje. Prius objedinjuje inteligentan dizajn i tehnologiju, pružajući dinamične vozne performanse i odličnu upravljivost zahvaljujući čemu je podjednako efikasan i zabavan za vožnju.

Definiše budućnost. Predvodi.

Automobil koji je definisao hibridni pogon pre više od 20 godina, i još uvek ga definiše.

 • Savremeni dizajn. Inteligentna vožnja.

  Ovo je automobil savremenog izgleda koji odgovara njegovim naprednim mogućnostima. Novi dizajn je zadržao legendarnu, prepoznatljivu Priusovu siluetu, ali je i dopunjen savremenim, čistim linijama oblikovanim za optimalno strujanje vazduha. Rezultat je automobil koji je podjednako privlačan za oči, kao i za uživanje u vožnji.

 • Veoma efikasan. Istinski zabavan.

  Vožnja hibrida nikada nije bila uzbudljivija. Neprimetan prelazak između električnog i benzinskog pogona pruža dinamičko ubrzanje kada vam je potrebno, a uživaćete i u pogodnostima vrhunskih performansi i voznih svojstava zahvaljujući nižem centru gravitacije, naprednom ogibljenju i većoj linearnoj snazi.

 • Bolje prianjanje radi dodatne sigurnosti uz Hybrid AWD-i.

  Uvođenje inovacija se nastavlja uz Hybrid AWD-i. Ovaj sistem, konstruisan po meri Priusa, je prvi inteligentni pogon na sve točkove na automobilu ove klase. Konstruisan kako bi pružio dodatnu kontrolu nad vozilom na klizavim površinama, kao što je vožnja po kiši lli snegu, pružajući vam dodatnu dozu bezbrižnosti. S obzirom na njegove male dimenzije, nije vam potreban kompromis po pitanju efikasnosti ili zapremine prtljažnika.

Upečatljivo inovativan. Neverovatno efikasan.

Usavršavamo hibride više od 20 godina.

<span style="font-size:3rem;">	 Izuzetan komfor i intuitivna tehnologija.</span>

Izuzetan komfor i intuitivna tehnologija.

Kada je u pitanju stvaranje udobnog prostora, svaka pojedinost je važna.Kabina u Priusu kombinuje kvalitetne materijale sa savremenim dizajnom, dok ergonomska sedišta nude niz modernih tkanina. Veliki ekran projektovan na vetrobransko staklo prikazuje brzinu, kao i podatke o hibridnom sistemu i udaljenosti vozila, dok intuitivni sistem Toyota Touch® 2 with Go čini navigaciju i zabavu u vozilu jednostavnim.

<span style="font-size:3.5rem;">Vaše šesto čulo na putu.</span>

Vaše šesto čulo na putu.

Inovativni sistem Toyota Safety Sense podiže pojam pomoći vozaču na viši nivo. Sistem koristi 22 senzora koji su strateški raspoređeni po vozilu, u cilju predviđanja potencijalnih opasnosti i davanja upozorenja, kako biste mogli reagovati na vreme. Na taj način, omogućava da svi u vozilu, kao i u okruženju, budu bezbedniji.

Istražite sigurnosne funkcije

Više o Priusu

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.