Besplatno isprobajte Toyotu
Pronađite partnera Toyote
Konfigurišite svoj Prius
Cenovnici i katalozi

Prius LUNA

Cenovnik
Motor i menjač Tip karoserije Pogon Cena sa PDV-om
1,8 l (HEV special) 18PH (98 KS) Kontinualno varijabilni menjač (CVT) Liftback, 5 vrata 4x2
29.000 €
Konfigurišite
Oprema:
15-inčni aluminijumski naplaci (5-duplih krakova)
Senzor sumraka

Senzor sumraka

Senzor sumraka nadzire nivo osvetljenja i automatski pali prednja svetla u uslovima slabog osvetljenja.

Zatvorite
Zadnja kamera

Zadnja kamera

Bezbednije se krećite unazad pomoću zadnje kamere. Jasna slika u boji na ekranu* zadnje kamere pomaže vam da uočite skrivene opasnosti i da se lako parkirate. *Samo za Pro-Touch. U suprotnom, slika se prikazuje na unutrašnjem retrovizoru.

Zatvorite
Upozorenje za nenamerno prestrojavanje sa zakretanjem upravljača

Upozorenje za nenamerno prestrojavanje sa zakretanjem upravljača

Koristeći kameru za otkrivanje saobraćajnih linija, sistem upozorenja za nenamerno prestrojavanje, koji je deo sistema Toyota Safety Sense, upozorava vozača zvučnim i svetlosnim signalima ako vozilo počne da napušta svoju saobraćajnu traku bez uključivanja pokazivača smera. Funkcija okretanja upravljača koriguje putanju vozila u slučaju nenamernog prestrojavanja.

Zatvorite
Automatski rad dugih svetala

Automatski rad dugih svetala

Automatska duga svetla Toyotinog sistema sigurnosti optimizovana su za bolju vidljivost svih učesnika u saobraćaju tokom noćne vožnje. Kamera detektuje svetla vozila koja dolaze u susret i vozila ispred, uz istovremeni nadzor intenziteta javne rasvete. Automatski se prebacuju između dugih i kratkih svetala, zarad sigurnije noćne vožnje.

Zatvorite
Prilagodljivi tempomat punog opsega brzina
LED prednja svetla
Toyota Touch® 2 multimedijalni sistem

Toyota Touch® 2 multimedijalni sistem

Toyota Touch® 2 je potpuno integriisani multimedijalni sistem, koji uključuje ekran u boji osetljiv na dodir sa funkciojm prevlačenja i napredni audio sistem kompatibilan as USB uređajima, iPod uređajima i pametnim telefonima. Bluetooth® 3.0 omogućava funkcije kao što su hands-free pozivi, SMS integracija i reprodukcija muzike. WVGA ekran je takođe povezan sa zadnjom kamerom za sigurniju vožnju u nazad.

Zatvorite
Bežični punjač mobilnog telefona
TFT multi-informacioni ekran u boji
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.