Besplatno isprobajte Toyotu
Pronađite partnera Toyote
Konfigurišite svoj Prius
Cenovnici i katalozi

Prius EXECUTIVE

Cenovnik
Motor i menjač Tip karoserije Pogon Cena sa PDV-om
1,8 l (HEV special) 18PH (98 KS) Kontinualno varijabilni menjač (CVT) Liftback, 5 vrata 4x2
33.900 €
Konfigurišite
Oprema:
17-inčni aluminijumski naplaci (5 krakova)
Sistem olakšanog ulaska i paljenja

Sistem olakšanog ulaska i paljenja

Umesto konvencionalnog ključa, sistem olakšanog ulaska i paljenja uključuje primopredajnik koji omogućava otključavanje vrata povlačenjem ručke i njihovo zaključavanje pritiskom na dugme. Za paljenje ili gašenje motora, jednostavno pritisnite Start/Stop dugme. Potrebno je samo da nosite ključ pametnog sistema ulaska u džepu ili torbici.

Zatvorite
Senzor sumraka

Senzor sumraka

Senzor sumraka nadzire nivo osvetljenja i automatski pali prednja svetla u uslovima slabog osvetljenja.

Zatvorite
Inteligentni prednji parking senzori sa automatskim kočenjem
Inteligentni zadnji parking senzori sa automatskim kočenjem
Zadnja kamera

Zadnja kamera

Bezbednije se krećite unazad pomoću zadnje kamere. Jasna slika u boji na ekranu* zadnje kamere pomaže vam da uočite skrivene opasnosti i da se lako parkirate. *Samo za Pro-Touch. U suprotnom, slika se prikazuje na unutrašnjem retrovizoru.

Zatvorite
Upozorenje za nenamerno prestrojavanje sa zakretanjem upravljača

Upozorenje za nenamerno prestrojavanje sa zakretanjem upravljača

Koristeći kameru za otkrivanje saobraćajnih linija, sistem upozorenja za nenamerno prestrojavanje, koji je deo sistema Toyota Safety Sense, upozorava vozača zvučnim i svetlosnim signalima ako vozilo počne da napušta svoju saobraćajnu traku bez uključivanja pokazivača smera. Funkcija okretanja upravljača koriguje putanju vozila u slučaju nenamernog prestrojavanja.

Zatvorite
Automatski rad dugih svetala

Automatski rad dugih svetala

Automatska duga svetla Toyotinog sistema sigurnosti optimizovana su za bolju vidljivost svih učesnika u saobraćaju tokom noćne vožnje. Kamera detektuje svetla vozila koja dolaze u susret i vozila ispred, uz istovremeni nadzor intenziteta javne rasvete. Automatski se prebacuju između dugih i kratkih svetala, zarad sigurnije noćne vožnje.

Zatvorite
Prilagodljivi tempomat punog opsega brzina
LED prednja svetla
Monitor mrtvog ugla (Blind Spot Monitor - BSM)

Monitor mrtvog ugla (Blind Spot Monitor - BSM)

Ovaj sistem vam omogućava sigurnije prestrojavanje. Ako radarski senzori u zadnjem delu vozila otkriju neko vozilo u vašem mrtvom uglu, pali se svetlosno upozorenje u bočnom retrovizoru na odgovarajućoj strani. Ako pokazivačem smera naznačite nameru prestrojavanja, a neko vozilo se nalazi u vašem mrtvom uglu, svetlosna upozorenja će treperiti.

Zatvorite
Toyota Touch 2 with Go navigacioni sistem

Toyota Touch 2 with Go navigacioni sistem

Na osnovi Toyota Touch® 2 multimedijske bazne jedinice, Toyota Touch 2 s Go uključuje navigacijski sustav s kompletnim kartama Europe, funkcijama zaobilaska i odabira ekološke rute. Njegov WVGA zaslon prikazuje 2D i 3D karte sa spojenim uslugama, uključujući prometne informacije u realnom vremenu i online traženje lokalnih zanimljivosti. Napredno Bluetooth® sučelje omogućuje značajke kao što su Toyota Eurocare pomoć na cesti i podrška za SOS poziv u nuždi.

Zatvorite
Toyota Touch® 2 multimedijalni sistem

Toyota Touch® 2 multimedijalni sistem

Toyota Touch® 2 je potpuno integriisani multimedijalni sistem, koji uključuje ekran u boji osetljiv na dodir sa funkciojm prevlačenja i napredni audio sistem kompatibilan as USB uređajima, iPod uređajima i pametnim telefonima. Bluetooth® 3.0 omogućava funkcije kao što su hands-free pozivi, SMS integracija i reprodukcija muzike. WVGA ekran je takođe povezan sa zadnjom kamerom za sigurniju vožnju u nazad.

Zatvorite
10 zvučnika
JBL premium audio sistem
Grejana sedišta vozača i suvozača
TFT multi-informacioni ekran u boji
Ekran projektovan na vertobranskom staklu

Ekran projektovan na vertobranskom staklu

Ekran projektovan na vertobranskom staklu prikazuje ključne informacije za vožnju na vetrobranskom staklu ispred vas, uključujući brzinu vozila, tako da ne morate da skrećete pogled sa puta.

Zatvorite
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.