1. New Cars
  2. Technology

Sve što je važno na jednom mestu

Novi Prius obaveštava vozača ne remeteći njegovu pažnju. Multifunkcionalna instrument tabla na TFT ekranu sa informacijama za vozača, dijagonale 7-inča, smeštena je u sredini i u liniji pogleda, a sportski upravljač malog prečnika ne pravi bilo kakve vizuelne prepreke. Ovaj digitalni kokpit prikazuje ključne informacije, uključujući brzinu i preostali električni domet, dok smanjuje širinu vidnog polja koje vaše oči moraju prate dok se prebacuju sa ekrana na put ispred.

Vaš digitalni život u pokretu

U srcu novog Priusovog digitalnog univerzuma nalazi se njegov multimedijalni sistem sa Apple CarPlay i Android Auto kompatibilnošću. Upućujte pozive, podešavajte navigaciju i reprodukujte medije brzo i lako preko ekrana visoke rezolucije, dijagonale 12,3 inča, i to samo intuitivnim dodirom i glasovnom komandom.

Uvek ažuran

Baš kao što vaš pametni telefon dobija redovne nadogradnje preko veze za prenos podataka, tako je i vaš Prius Plug-in Hybrid spreman za budućnost. Ažuriranjem u realnom vremenu uvek ćete imati najnoviji softver i funkcionalnosti.

Savršena preglednost

Dobra vidljivost je ključna za bezbednu vožnju. Digitalni retrovizor u kabini vam omogućava da vidite "kroz" prepreke ili putnike na zadnjim sedištima, kao da ih nema, pružajući prikaz kamere sa zadnjeg dela automobila u retrovizoru. Rezultat je savršen pregled unazad i povećana bezbednost.