Besplatno isprobajte Toyotu
Pronađite partnera Toyote
Konfigurišite svoj Land Cruiser
Cenovnici i katalozi

Land Cruiser 150 Premium

Cenovnik
Motor i menjač Tip karoserije Pogon Cena sa PDV-om
2,8 dizel (177 KS) 6-brzinski automatski Terenac (5 vrata) 4x4
74.400 €
Konfigurišite
Oprema:
19" bi-tone tamnosivi & mašinski obrađeni aluminijumski naplaci (6 dvostrukih krakova)
Sistem pametnog ulaska i pokretanja

Sistem pametnog ulaska i pokretanja

Umesto konvencionalnog ključa, sistem pametnog ulaska i pokretanja ima odašiljač koji vam omogućava da otključate vrata povlačenjem ručke, kao i da ih zaključate pritiskom na dugme. Za pokretanje motora, jednostavno pritisnite Start/Stop dugme. Potrebno je samo da nosite pametni ključ u vašem džepu ili torbi.

Zatvorite
Otvaranje krovnog otvora
Krovni otvor
Prednji parking senzori
Zadnji parking senzori
Kamera za vožnju unazad

Kamera za vožnju unazad

Vozite bezbednije unazad pomoću ove kamere. Jasna slika u boji vam pomaže da izbegnete skrivene prepreke i parkirate sa lakoćom.

Zatvorite
LED farovi
Monitor mrtvih uglova (BSM)

Monitor mrtvih uglova (BSM)

Monitor mrtvih uglova vozaču omogućava bezbedniju promenu trake. Ako radarski senzor ugrađen pozadi detektuje vozilo u bočnom ili zadnjem mrtvom uglu, pali se upozoravajući pokazivač na odgovarajućem spoljašnjem retrovizoru. Ako krenete da menjate traku dok je vozilo u mrtvom uglu, upozoravajući pokazivač počinje da treperi kako bi vas upozorio da obustavite promenu trake.

Zatvorite
Toyota Touch 2 with Go® navigacioni sistem

Toyota Touch 2 with Go® navigacioni sistem

Zasnovan na Toyota Touch 2 multimedijalnoj osnovnoj jedinici, Toyota Touch 2 with Go ima navigacioni sistem sa kartama cele Evrope, kao i funkcije obilaznica i ekološke rute. Njegov WVGA ekran prikazuje 2D i 3D karte i informacije o saobraćaju u realnom vremenu, uz mogućnost pretraživanja lokalnih sadržaja preko interneta. Napredno Bluetooth® omogućava funkcije kao što su Toyota Eurocare pomoć na putu i hitni pozivi.

Zatvorite
Toyota Touch 2® multimedijalni sistem

Toyota Touch 2® multimedijalni sistem

Toyota Touch 2 je potpuno integirsan multimedijalni sistem, sa ekranom u boji osetljivom na dodir (sa upravljanjem gestovima) i naprednim audio sistemom kompatibilnim sa USB uređajima, iPod-om i pametnim telefonima. Bluetooth 3,0 omogućava telefoniranje bez korišćenja ruku, integraciju sa SMS porukama i prenos muzike. WVGA ekran je takođe povezan sa zadnjom kamerom radi bezbednije vožnje unazad.

Zatvorite
JBL premium audio sistem
Kožni obruč volana sa drvenim umecima
Automatski klima uređaj sa 3 zone
Grejani volan
Grejano vozačevo i suvozačevo sedište
Vozačevo i suvozačevo sedište sa ventilacijom
Grejana zadnja sedišta
TFT informativni displej u boji
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.