Besplatno isprobajte Toyotu
Pronađite partnera Toyote
Konfigurišite svoj Land Cruiser
Cenovnici i katalozi
Moja Toyota

Land Cruiser 150 LIMITED

Cenovnik
Motor i menjač Cena sa PDV-om
2,8 dizel (177 KS) 6-brzinski automatski
49.900 €
Konfigurišite
Oprema:
18-inčni aluminijumski naplaci (6 dvostrukih krakova)
Dnevna svetla (LED)
LED farovi
Hromirana prednja maska
Spoljašnji retrovizori u boji karoserije
Ručke vrata u boji karoserije
Crni bočni stepenici
Kamera za vožnju unazad

Kamera za vožnju unazad

Vozite bezbednije unazad pomoću ove kamere. Jasna slika u boji vam pomaže da izbegnete skrivene prepreke i parkirate sa lakoćom.

Zatvorite
Zadnji parking senzori
4-kraki kožni upravljač
Ručno podešavanje upravljača po nagibu i dubini
Kožna ručica parkirne kočnice
Tempomat
Crni umeci na kontrolnoj tabli
Crni umeci na središnjoj konzoli
Prilazna svetla u vratima
Easy flat-7
Kinetičko-dinamičko ogibljenje (KDSS)

Kinetičko-dinamičko ogibljenje (KDSS)

KDDS je elektronski kontrolisan hidraulični sistem ogibljenja. Na putu, ogibljenje izuzetnog odziva sa konvencionalnim šipkama protiv uvrtanja pruža agilnost i udobnost bez premca. Tokom terenske vožnje točkovi će ostati čvrsto na zemlji, radi veće vuče i stabilnosti čak i na najnepristupačnijim terenima.

Zatvorite
Kontrola zanošenja prikolice (TSC)

Kontrola zanošenja prikolice (TSC)

Kad vučete prikolicu TSC sistem sprečava zanošenje prikolice zbog vetra, neravnog puta, skretanja ili sl. Pomoću senzora koji detektuju zanošenje, ubrzanje i upravljanje, TSC kontroliše usporenje vozila i skretanje sa pravca kako bi ograničio zanošenje. Kada je TSC sistem aktiviran, treperi pokazivač na proklizavanje i pale se stop svetla kako bi upozorila vozače iza.

Zatvorite
Aktivna kontrola proklizavanja (A-TRC)

Aktivna kontrola proklizavanja (A-TRC)

Konstruisan za terensku vožnju, A-TRC sistem Vam pomaže da se krećete u najtežim uslovima. Inteligentna kontrola proklizavanja primenjuje kočionu silu na točak koji proklizava, do se snaga ravmomerno raspoređuje na točkove koji ne proklizavaju.

Zatvorite
Toyota Touch 2® multimedijalni sistem

Toyota Touch 2® multimedijalni sistem

Toyota Touch 2 je potpuno integirsan multimedijalni sistem, sa ekranom u boji osetljivom na dodir (sa upravljanjem gestovima) i naprednim audio sistemom kompatibilnim sa USB uređajima, iPod-om i pametnim telefonima. Bluetooth 3,0 omogućava telefoniranje bez korišćenja ruku, integraciju sa SMS porukama i prenos muzike. WVGA ekran je takođe povezan sa zadnjom kamerom radi bezbednije vožnje unazad.

Zatvorite
Bluetooth® sistem za telefoniranje
Ekran kamere za vožnju unazad
Multiinformacioni ekran
9 zvučnika
Sistem pomoći pri spuštanju niz brdo (DAC)

Sistem pomoći pri spuštanju niz brdo (DAC)

Kada se spuštate niz brzo, DAC nezavisno koči svakim točkom kako bi vozilo ostalo stabilno, te održava brzinu između 5 i 7 km/h. DAC radi tokom vožnje unapred ili unazad, a kada se aktivira ne zahteva pritiskanje papučica od strane vozača.

Zatvorite
Sistem pomoći pri kretanju uz brdo (HAC)

Sistem pomoći pri kretanju uz brdo (HAC)

Sistem pomoći pri kretanju uz brdo obezbeđuje gladak start na strmim uzbrdicama tako što automatski aktivira kočnice još otprilike 2 sekunde nakon što se otpusti papučica. To sprečava pomeranje vozila unazad. Sistem se aktivira jačim pritiskom na papučicu kočnice nakon zaustavljanja, a kada je ručica menjača u bilo kom položaju za vožnju unapred.

Zatvorite
Sistem kontrole stabilnosti vozila (VSC)

Sistem kontrole stabilnosti vozila (VSC)

VSC po potrebi automatski aktivira kočnicu na svakom točku zasebno kako bi održao stabilnost i sprečio zanošenje prilikom naglih zaokreta ili skretanja na klizavim putevima.

Zatvorite
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.