1. New Cars
  2. Coming soon
  3. Yaris
Odaberite
NOVI

YARIS

novi yaris

URBANI ISTRAŽIVAČ

Nova energija struji gradom. Dinamični, novi Yaris je kompaktan i zabavan za vožnju zahvaljujući svom poboljšanom hibridnom sistemu, uključujući i moćnu novu verziju od 130 KS. Ujedno, uz besprekornu povezanost i bezbednosne sisteme koji gradsku vožnju čine udobnom i lakom, nikada nećete želeti da stanete.

Rođen za grad

  • Opcije pogona
    HYBRID 115 ili HYBRID 130
  • Opcije motora
    Hybrid ili Petrol
Vizualizujte svoj Yaris

Moderan gradski stil

"Sa svojom neumornom energijom i smelim, ekspresivnim dizajnom, novi Yaris zrači pozitivnom energijom. Agilni i okretni u gradu, njegovi hibridni pogoni sa samopunjenjem su isto tako savršeni i za auto-put. Novi Yaris je uvek je spreman za pokret. Istražite automobil sa svih strana u krugu od 360° koristeći vizuelizator ispod. * Prikazana oprema možda nije reprezentativan primer opreme. Specifikacije se mogu razlikovati u zavisnosti od vašeg tržišta."

Dvobojna karoserija

Stil koji zrači

Novi Yaris dodatno naglašava svoj jedinstveni stil dramatičnim površinama sa bojom u dva tona. Moćna Neptun plava nijansa dopunjuje elegantnu crnu liniju krova i donosi energiju gde god da krenete.

Polirani aluminjumski naplaci

Točkovi koji govore sami za se

Ništa ne oličava sofisticiranost velikog automobila na novom Yarisu kao njegovi 17-inčni mašinski obrađeni točkovi od lake legure. Oni iskaču u prvi plan svojom završnom obradom nalik draguljima, a istovremeno čine automobil okretnim u vožnji.

Dizajn unutrašnjosti

Udobna i povezana

Novi Yaris odiše energijom u svojoj udobnoj i živopisnoj kabini. Upečatljive plave dekorativne linije kokpita i moderno ambijentalno osvetljenje podižu vaše raspoloženje. Besprekorna integracija pametnog telefona garantuje da ste uvek povezani, nikada nedostuni.

Intuitivna tehnologija

Preuzmite kontrolu

Digitalni ekrani se prepliću sa intuitivnim interfejsom kako bi pružili bogato korisničko iskustvo. Digitalni instrumenti vam daju čvrstu kontrolu, dok multimedijalni ekran osetljiv na dodir, dijagonale 10,5 inča, omogućava lak pristup svim vašim medijima.

Instrument tabla od 12,3 inča

Tehnologija koja osnažuje

Sa udobnom pozicijom za vožnju i digitalnim kokpitom prilagođenim korisniku, novi Yaris je izgrađen na osnovu vaših potreba. Konfigurišite prikaz na atraktivoj instrument tabli od 12,3 inča po sopstvenoj želji, uz izbor jedne od četiri opcije rasporeda prikaza: Smart, Casual, Tou

Multimedijalni ekran od 10,5 inča

Uvek povezani, stalno ažurni

Sve je zabavnije kada ste povezani. Sa svojim multimedijalnim ekranom osetljivim na dodir, dijagonale 10,5 inča, kao i moćnim sistemom za prepoznavanje glasa, novi Yaris stavlja vas u srce svoje tehnologije. Štaviše, ažuriranja preko interneta u realnom vremenu znače da ćete uv

Pametni digitalni ključ*

Vaš telefon je ključ

Vaš pametni telefon je uvek sa vama, pa zašto ne bi bilo tako i sa vašim ključem automobila? Nema potrebe da ga vadite iz džepa ili torbe, novi digitalni pametni ključ vam omogućava da brzo i lako zaključate i otključate svoj Yaris. Bezbedan i praktičan, ključ se može deliti sa

*Uvođenje digitalnog pametnog ključa se očekuje tokom 2024. Vreme početka proizvodnje nije poznato u ovom trenutku. Dostupnost funkcija i specifikacija vozila mogu da variraju u zavisnosti od modela, nivoa oprema i u zavisnosti od dostupnosti na tržištu. Prikazane slike služe samo kao ilustracija i ne predstavljaju konačan izgled.
Unapređeni hibrid

Dodatna energija

Agilan i spretan u gradu, ali takođe savršen i na auto-putu.

Bezbednost

Toyota T-Mate sa vama za bezbednije putovanje

Da bi dobio bezbednosna rešenja koja su vodeća u klasi, u Yaris je ugrađen sistem T-Mate – vaši korisni partner u vožnji. T-Mate je paket rešenja osmišljenih da vam pomognu i učine vožnju bezbednijom, bilo da ste na auto-putu, u gradu ili na parkingu. T-Mate se brine da ste uvek u sigurnim rukama. U nastavku je naveden izbor najvažnijih funkcija.