1. New Cars
 2. Pregled

Promenite izbor

Camry Executive

Sedan

Bela (040)

Od

€ 40700.0

Motor

2.5 VVT-i HSD (218 KS)

Toyota Relax

10 GODINA ILI 160.000 KM

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


Camry Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Dizajn

  NOVI CAMRY HYBRID OBJEDINJUJE PERFORMANSE I STIL.

  Njegov otmen, moderan profil naglašavaju novi aluminijumski naplaci dimenzija 17 i 18 inča, dok se prednji deo odlikuje širokom, moćnom rešetkastom maskom i stilizovanim LED svetlima. Bez obzira da li pristiže sa stilom, ili odlazi dalje, Camry Hybrid svojim izgledom dominira na putu.

 • IZVANREDNE PERFORMANSE KOJE VODE HIBRID STEPENICU VIŠE

  Potpuno novi 2,5 motor potpuno menja sva dosadašnja iskustva u vožnji, i sa impresivnih 218 KS koje omogućava hibridni sistem, istovremeno su ostvareni i odlična ekonomičnost u potrošnji i niska CO2 emisija. Nenadmašno tiha vožnja sada je postala još tiša zahvaljujući vrhunskoj zvučnoj izolaciji koja smanjuje buku sa puta i od vetra, i to pri svim brzinama.

 • OPREMLJEN ZA SVE ŠTO GA OČEKUJE

  Novi Camry Hybrid stiže sa sistemom Toyota Safety Sense kao standardnom opremom, koji obezbeđuje skup naprednih tehnologija pomići vozaču. Radarski senzori i kamere pomažu u svemu, od uočavanja mogućeg sudara do čitanja saobraćajnih znakova, čineći vas potpuno bezbrižnim.

 • ZADOVOLJSTVO ZA SVAKOG VOZAČA I PUTNIKA.

  Zahvbaljujući novoj Toyotinoj globalnoj platformi (TNGA), bezbednost i kvalitet u vožnji unapređeni su nenadmašnom upravljivišću i novim intuitivnim tehnologijama. TNGA izvanredno držanje puta i komfor, uz više osećaja kontrole i za istinsko uživanje u vožnji. Unutra nema kompromisa oko prostora iznad glava, ili za noge putnika, čak je i rastojanje između ramena putnika i vrata komotno. Uvećani kapacitet prtljažnog prostora pruža vam priliku da sa sobom ponesete sve što vam je potrebno.

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite
Rotirajte Prevucite

Posebne ponude

OLIMPIJSKA PONUDA

POSTANITE DEO POBEDNIČKOG TIMA U PONUDI KOJA OBARA SVE REKORDE.

CAMRY HYBRID

OLIMPIJSKA PONUDA
34.000€