1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite

Camry Executive

Sedan

Camry - Executive - Sedan
 • Grejani upravljač
 • Dvozonski automatski klima uređaj
 • Inteligentni prednji parking senzori sa automatskim kočenjem
 • Inteligentni zadnji parking senzori sa automatskim kočenjem
2.5 hibrid (HEV)
10 GODINA ILI 185.000 KM

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


Camry Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Dizajn

  NOVI CAMRY HYBRID OBJEDINJUJE PERFORMANSE I STIL.

  Njegov otmen, moderan profil naglašavaju novi aluminijumski naplaci dimenzija 17 i 18 inča, dok se prednji deo odlikuje širokom, moćnom rešetkastom maskom i stilizovanim LED svetlima. Bez obzira da li pristiže sa stilom, ili odlazi dalje, Camry Hybrid svojim izgledom dominira na putu.

 • IZVANREDNE PERFORMANSE KOJE VODE HIBRID STEPENICU VIŠE

  Potpuno novi 2,5 motor potpuno menja sva dosadašnja iskustva u vožnji, i sa impresivnih 218 KS koje omogućava hibridni sistem, istovremeno su ostvareni i odlična ekonomičnost u potrošnji i niska CO2 emisija. Nenadmašno tiha vožnja sada je postala još tiša zahvaljujući vrhunskoj zvučnoj izolaciji koja smanjuje buku sa puta i od vetra, i to pri svim brzinama.

 • OPREMLJEN ZA SVE ŠTO GA OČEKUJE

  Novi Camry Hybrid stiže sa sistemom Toyota Safety Sense kao standardnom opremom, koji obezbeđuje skup naprednih tehnologija pomići vozaču. Radarski senzori i kamere pomažu u svemu, od uočavanja mogućeg sudara do čitanja saobraćajnih znakova, čineći vas potpuno bezbrižnim.

 • ZADOVOLJSTVO ZA SVAKOG VOZAČA I PUTNIKA.

  Zahvbaljujući novoj Toyotinoj globalnoj platformi (TNGA), bezbednost i kvalitet u vožnji unapređeni su nenadmašnom upravljivišću i novim intuitivnim tehnologijama. TNGA izvanredno držanje puta i komfor, uz više osećaja kontrole i za istinsko uživanje u vožnji. Unutra nema kompromisa oko prostora iznad glava, ili za noge putnika, čak je i rastojanje između ramena putnika i vrata komotno. Uvećani kapacitet prtljažnog prostora pruža vam priliku da sa sobom ponesete sve što vam je potrebno.

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite