Od
41.600 €
Potrošnja
4.4 l/100 km
Emisije
101 g/km

Nova Toyota Camry Hybrid

Nova Toyota Camry ima sve. Ona kombinuje osobine elegantnog sedana sa svim prednostima Toyota hibrida sofisticirane udobnosti. Rezultat je automobil izuzetnog izgleda, sofisticiranog komfora i obilja intuitivne tehnologije, koji osvaja i koji podiže iskustvo vožnje hibrida na viši nivo.

Nova generacija hibrida

Ovo je automobil koji je zaista uzbudljiv za vožnju. Toyota već duže od 20 godina stvara pionirske hibride, a sada smo u Camry uveli tehnologiju nove generacije da bi hibridne performanse prešle na viši nivo.

  • Performanse i elegancija

    Novi Camry Hybrid ima sve. Kombinuje sve prednosti sofisticirane limuzine sa svim koristima Toyotinog hibrida.

  • Upečatljiv izgled

    Samouvereni izgled novog Camry Hybrida donosi prefinjenu eleganciju visokokvalitetne limuzine i dodaje dinamičnu notu. Njegov elegantan, moderan profil pojačan je novim 17-inčnim i 18-inčnim aluminijumskim naplacima, dok pogled s prednje strane otkriva široku, samopouzdanu prednju rešetku i elegantna LED svetla.

  • Izrađen bez kompromisa

    Kabina novog Camry Hybrida koja će vam poželeti dobrodšlicu kombinuje vrhunsku izradu sa svim neophodnim prostorom i praktičnošću. Neprekinute linije stvaraju osećaj prostora oko vozača i suvozača, dok inteligentno dizajnirani kokpit pruža idealnu poziciju za vožnju.

Test

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.