Besplatno isprobajte Toyotu
E-zakazivanje servisa
Pronađite partnera Toyote
Cenovnici i katalozi

Camry Hybrid

HYBRID

Budi uzor

Od 34.400 €
Potrosnja Od 4,3 l/100 km
Emisije Od 98 g/km
 • Novi Camry Hybrid spaja performanse i stil.

  Njegov elegantan, moderan profil pojačan je novim 17-inčnim i 18-inčnim aluminijumskim naplacima, dok pogled na prednji deo otkriva široku, samopouzdanu prednju rešetku i elegantna LED svetla. Bilo da se sa stilom približava ili odlazi u daljinu, Camry Hybrid odiše istinskim prisustvom na putu.

 • Izvanredne performanse koje hibrid dovode do drugog nivoa.

  Potpuno novi 2,5-litarski motor preobražava iskustvo u vožnji, dopuštajući hibridnom sistemu da proizvede impresivnu snagu od 218 KS (DIN), uz izvrsnu potrošnju goriva i nisku emisiju CO 2 . Izuzetno tihi pogon je još mirniji zahvaljujući vrhunskoj zvučnoj izolaciji koja smanjuje buku s puta i od vetra pri svim brzinama.

 • Opremljen za sve što je pred nama.

  Novi Camry Hybrid dolazi s Toyota Safety Sense paketom kao standardnom opremom, pružajući jedinstveni skup naprednih tehnologija za pomoć vozaču. Radarski senzori i kamere pomažu u svemu, od otkrivanja mogućih sudara do praćenja saobraćajnih znakova, što vam daje potpuni mir.

  Istražite bezbednosne funkcije >
 • Napravljen da zadovolji svakog vozača i putnika.

  S platformom Toyotine nove globalne arhitekture (TNGA), bezbednost i preciznost u vožnji spaju uzbudljivo rukovanje i intuitivnu novu tehnologiju. TNGA obezbeđuje izvanredno ponašanje na putu i udobnosti vožnje, uz veći osećaj kontrole, za pravo uživanje u vožnji. Unutra nema kompromisa u pogledu visine, prostora za noge ili čak prostora između ramena i vrata, a povećan kapacitet prtljažnika znači da sa sobom možete uzeti još više.

Novi Toyota Camry Hybrid

Novi Camry Hybrid je dobitna kombinacija. On preuzima sofisticiranu eleganciju kvalitetne limuzine i dodaje sve prednosti Toyotinog hibrida. Rezultat je izuzetno, nagrađivano iskustvo u vožnji koje dovodi hibrid na novi nivo.

Sledeći nivo hibrida

Ovo je automobil koji je zaista uzbudljiv za vožnju. Toyota već duže od 20 godina stvara pionirske hibride, a sada smo u Camry uveli tehnologiju sledeće generacije da bi hibridne performanse prešle na drugi nivo.

 • Performanse i elegancija

  Novi Camry Hybrid ima sve. Kombinuje sve prednosti sofisticirane limuzine sa svim koristima Toyotinog hibrida.

 • Upečatljiv izgled

  Samouvereni izgled novog Camry Hybrida donosi prefinjenu eleganciju visokokvalitetne limuzine i dodaje dinamičnu notu. Njegov elegantan, moderan profil pojačan je novim 17-inčnim i 18-inčnim aluminijumskim naplacima, dok pogled s prednje strane otkriva široku, samopouzdanu prednju rešetku i elegantna LED svetla.

 • Izrađen bez kompromisa

  Kabina novog Camry Hybrida koja će vam poželeti dobrodšlicu kombinuje vrhunsku izradu sa svim neophodnim prostorom i praktičnošću. Neprekinute linije stvaraju osećaj prostora oko vozača i suvozača, dok inteligentno dizajnirani kokpit pruža idealnu poziciju za vožnju.

Novi Camry Hybrid spaja performanse i stil.

Novi Camry Hybrid nudi zadivljujući izgled, sofisticiranu udobnost i bogatstvo intuitivne tehnologije, a istovremeno pruža zadovoljstvo u vožnji.

Sledeći nivo hibrida

Sledeći nivo hibrida

Toyota već duže od 20 godina stvara pionirske hibride - a sada smo dodali izvanredne hibridne performanse za prefinjenu eleganciju modela Camry Hybrid.

<span style="font-size: 3rem;">Novo iskustvo vožnje</span>

Novo iskustvo vožnje

Zahvaljujući platformi TNGA (Toyotina Nova Globalna Arhitektura) bezbednost i preciznost vožnje spajaju sa se impresivnom upravljivišću i intuitivnom novom tehnologijom. TNGA daje novom Camry Hybridu nisko težište, vrlo krutu karoseriju i napredno oslanjanje s dvostrukim poprečnim ramenima, pružajući izvanredno ponašanje na putu i udobnost u vožnji uz osećaj veće kontrole, a time i istinsko uživanje u vožnji.

Spreman da zaštiti

Spreman da zaštiti

Toyota Safety Sense je paket naprednih tehnologija za pomoć vozaču, koji je standard u novom Camry Hybridu, Pruža vam potpuni mir. Od otkrivanja mogućih sudara do praćenja saobraćajnih znakova, ovo je sistem koji vašu bezbednost stavlja na prvo mesto.

Istražite bezbednosne funkcije

Više o modelu Camry

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.