Novi Toyota Camry

Najprefinjeniji hibrid

Novi Camry Hybrid je dobitna kombinacija. Ona preuzima sofisticiranu eleganciju kvalitetne limuzine i dodaje sve prednosti Toyotinog hibrida, pružajući naprednu tehnologiju i izvanredne performanse uz uglađen dizajn i elegantnu udobnost. Rezultat je izuzetno zadovoljavajuće iskustvo u vožnji.

Sledeći nivo hibrida

Ovo je automobil koji je zaista uzbudljiv za vožnju. Toyota već duže od 20 godina stvara pionirske hibride, a sada smo modelu Camry doneli tehnologiju nove generacije kako bi hibridne performanse prešle na drugi nivo.

Potpuno novi 2,5-litarski motor daje impresivnu snagu i obrtni momenat uz odličnu ekonomičnost u potrošnji goriva, nisku emisiju ugljen-dioksida i izuzetno tihu vožnju, koja je još mirnija zahvaljujući vrhunskoj zvučnoj izolaciji koja smanjuje buku sa puta i od ​​vetra.

Novi Camry Hybrid je napravljen na novoj platformi TNGA (Toyotina Nova Globalna Arhitektura), što pogon čini još ugodnijim. Vrlo kruta karoserija, nisko težište i napredno oslanjanje s dvostrukim poprečnim viljuškama obezbeđuju izvrsnu stabilnost na putu i udobnost vožnje uz veći osećaj kontrole.

/
Besprekorno povezan

Opustite se u prefinjenoj kabini koja kombinuje elegantan dizajn, najfinije materijale i prostranu udobnost na prednjim i zadnjim sedištima, kao i dovoljno mesta za sav vaš prtljag.

Bogatstvo tehnologije poboljšava svako putovanje, sa informacijama vozaču koje su integrisane na tri ekrana, uključujući i Head Up Display u boji, da bi vođenje po putu bilo jednostavno. JBL zvučni sistem sa devet zvučnika oživljava vašu muziku, dok bežični telefonski punjač eliminiše potrebu za kablovima.

/

Toyota Safety Sense