1. New Cars
 2. Pregled

Promenite izbor

Toyota C-HR GR SPORT

SUV 5 vrata

Pure White with black roof (2MQ)

Od

€ 37100.0

Motor

2,0L Hybrid (184 KS / 135 kW)

Toyota Relax

10 GODINA ILI 160.000 KM

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/rs/sr


Toyota C-HR Galerija

Pregledajte u prikazu od 360°

 • Dizajn

  NIKADA OBIČAN

  Nova Toyota C-HR odlikuje se oštrim, dinamičnim dizajnom sa izduženim linijama, i širokim izgledom na putu. Rezultat? Izgled koji stvara utisak da je automobil uvek u pokretu, čak i kad miruje.

 • BESPREKORNE PERFORMANSE

  Privlačan, dinamičan i izuzetno ekonomičan - to su odlike najnovije generacije hibrida. Uz mogućnost izbora tri motora, uživaćete u tihoj vožnji bez obzira za koji se odlučite. Ukoliko želite snagu, motor zapremine 2,0 l sa oznakom Hybrid Dynamic Force (M20A-FXS) ima je na pretek.

 • PRAVI SUV ZA GRADSKI AMBIJENT

  Toyota C-HR je dizajnirana sa idejom snalaženja u gradu - zbog lakog, okretnog upravljanja i impresivne lakoće manevrisanja poželećete ga na svakom uskom parkingu. Uz ukupnu dužinu od 4,4 m, i prečnika kruga okretanja od samo 10,4 m, lako ćete se provući gradskim centrom.

 • BEZ KOMPROMISA

  Budite uvek bezbrižni jer znate da Toyota uvek brine o vama. Sa pametnim rešenjima koji vam pomažu u različitim saobraćajnim situacijama, kao što su, na primer, kontrola mrtvog ugla ili sistem za upozorenje na mogućnost sudara sa detekcijom pešaka, umirujuće je da znate da ste vi, vaši saputnici i ostali učesnici u saobraćaju uvek bezbedni.

Prikaz preko celog ekrana Zatvorite
Rotirajte Prevucite

Posebne ponude

OLIMPIJSKA PONUDA

POSTANITE DEO POBEDNIČKOG TIMA U PONUDI KOJA OBARA SVE REKORDE.

TOYOTA C-HR HYBRID

OLIMPIJSKA PONUDA
28.900€