Od
13.500 €
Aygo X dostupan od 10.250 €
Potrošnja
4.1 l/100 km
Emisije
93 g/km

Proverite kako su naši kupci ocenili Toyotu Aygo

5 / 5


Na osnovu
4 ocene
5 / 5
Zadovoljstvo kupovinom
5 / 5
Odnos cene i kvaliteta
4.8 / 5
Vozne performanse
5 / 5
Dizajn
5 / 5
Kvalitet izrade

Sve ocene kupaca

AYGO. Gde dalje?

Život je mnogo zabavniji kada idete tamo kuda vas raspoloženje vodi. Kompaktan, tih i agilan, AYGO se bez napora kreće po gradskim ulicama. Svojim sjajnim, hrabrim i upečatljivim novim izgledom, AYGO je dizajniran da vas pozitivno iznenadi.

Više zabave u vožnji.

Planiraj manje, živi zabavnije uz AYGO. Svetao, hrabar i upečatljiv, AYGO je tvoj način da se istakneš.

  • Detalji koji blistaju

    Svetao, hrabar i upečatljiv, AYGO blista sa prednjim i zadnjim LED svetlima, koji mu daju poseban izgled u noćnoj vožnji.

  • Uvek povezan

    Pametan, siguran i jednostavan za vožnju, integracija pametnog telefona u AYGO-u je najbolji saputnik u vožnji. Uz vaše omiljene aplikacije prikazane na ekranu od 7", glasovno upravljenje vašim telefonom, dobijanje instrukcija za vožnju, zabava u AYGO-u je uvek na raspolaganju.

  • Istražite nove puteve

    Život je mnogo zabavniji kada idete tamo kuda vas raspoloženje vodi. Kompaktan, tih i agilan, AYGO se bez napora kreće po uskim gradskim ulicama i malim parking mestima. Dopustite da vas vaš impuls vodi.

Test

Vaša podešavanja kolačića
Kolačići se koriste za pružanje najboljeg iskustva na našoj veb stranici, za pružanje usluga i alata nezavisnih proizvođača, kao i da nam pomognu da razumemo i poboljšamo način na koji veb stranica funkcioniše, kao i za oglašavanje. Preporučujemo da zadržite sve ove kolačiće, ali ako se ne slažete, možete ih lako promeniti klikom na opciju podešavanja kolačića ispod. Potpuni detalji dostupni su u našoj politici kolačića.