Besplatno isprobajte Toyotu
Pronađite partnera Toyote
Konfigurišite svoj Aygo
Cenovnici i katalozi

Aygo X-CLUSIV

Cenovnik
Motor i menjač Tip karoserije Pogon Cena sa PDV-om
1,0 VVT-i (72 KS) 5-brzinski ručni Hečbek 5 vrata 4x2
13.090 €
Konfigurišite
1,0 VVT-i (72 KS) 5-brzinski MultiMode Hečbek 5 vrata 4x2
13.890 €
Konfigurišite
Oprema:
15" crni mašinski obrađeni aluminijumski naplaci (10-duplih-krakova)
Crni centralni stub
Tamno crni krov
Sparkle srebrni krov
Sistem pametnog ulaska i pokretanja

Sistem pametnog ulaska i pokretanja

Umesto uobičajenog ključa, sistem pametnog ulaska i pokretanja se odlikuje predajnikom koji vam omogućava otključavanje vrata povlačenjem kvake odnosno zaključavanje pritiskom na dugme. Da biste pokrenuli ili zaustavili motor, jednostavno pritisnite dugme Start/Stop. Sve što je potrebno je da nosite pametnu karticu u džepu ili ručnoj torbi.

Zatvorite
Zadnja kamera

Zadnja kamera

Ovaj sistem ima senzorski ventil u svakom točku radi stalnog praćenja pritiska u gumama. Senzori su povezani sa sijalicom na instrument tabli koja zasvetli kako bi upozorila vozača ako pritisak u gumi padne ispod preporučene vrednosti. Na taj način ovaj sistem doprinosi sigurnijoj vožnji, manjem trošenju guma i manjoj potrošnji goriva.

Zatvorite
Sistem automatskog kočenja kod opasnosti od sudara (PCS)

Sistem automatskog kočenja kod opasnosti od sudara (PCS)

Sistem automatskog kočenja kod opasnosti od sudara (PCS), koji je dio sistema Toyota Safety Sense koristi kameru i laser za otkrivanje drugih vozila na putu ispred vas. Kada sistem otkrije mogućnost sudara, vozač dobija upozorenje putem zvučnih i svetlosnih signala, a uključuje se i sistem pomoći pri kočenju. Ako vozač ne počne da koči na vreme, kočnice se automatski uključuju radi sprečavanja ili ublažavanja sudara.
Tehničko ime: Sistem zaštite pri sudaru

Zatvorite
Sistem upozorenja prilikom napuštanja saobraćajne trake (LDA)

Sistem upozorenja prilikom napuštanja saobraćajne trake (LDA)

Koristeći kameru za otkrivanje saobraćajnih linija, sistem upozorenja za prilikom napuštanja saobraćajne trake, koji je dio sistema Toyota Safety Sense, upozorava vozača zvučnim i svetlosnim signalima ako vozilo počne da izlazi iz svoje saobraćajne trake bez uključivanja pokazivača smera – tada vozač može preduzeti potrebne radnje.

Zatvorite
x-touch
Automatska klima
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.