TOYOTA PARK TOČKOVA
Otkrivanjem prvog svetskog parka na točkovima, Toyota pojačava svoju posvećenost pružanju još bolje mobilnosti za sve.
PREDSTAVLJA
Lily Rice
Lily Rice prva je žena u Velikoj Britaniji koja uradila salto unazad u invalidskim kolicima. I učinila je to kad joj je bilo 13 godina. Ona zna da je sve moguće kad se mi slobodno krećemo i svojim uspehom inspiriše druge devojke da se bave WCMX. Jednog dana Lily želi da vidi svoj sport prepoznat na Paraolimpijskim igrama, gde se nada da će se takmičiti.
Toyota Park Točkova
Sledeća atletičarka se spušta na rampu i niski tonovi njenih točkova odjekuju kroz drvenu konstrukciju. Zvuk najavljuje gledaocima da je još jedan vozač u parku. Ali ona nije na biciklu, skejtbordu ili rolerima. Ulazi u potpuno dostupan hibridni skejt park; a ona je u invalidskim kolicima.

A ona nije jedina koja se smeje. Širenje WCMX-a kao sporta važno je za sve - čak vidimo i sposobne sportiste kako se okreću u invalidskim kolicima. Kako se ispostavilo, stigma fizičkog oštećenja nije toliko jaka koliko želja za kretanjem.
Ovo je prvo za Toyotu i simbolično je Toyotina vizija Uvek bolje mobilnosti za sve. Toyotina vizija je ponuditi integrisana rešenja za mobilnost svima, uključujući i one sa fizičkim oštećenjima, osiguravajući društvo sa sve većom inkluzijom.
Mauro Caruccio
CEO Toyota Motor Italija
/

Uključujući hibridni park
Fokusirana na slobodu i zabavu mobilnosti na kotačima, izgrađena je za sportove poput BMX-a, skejtbordinga i jedan od najmlađih akcionih sportova na planeti, motocross invalidskih kolica (WCMX).


Izgradnja boljeg društva
Toyota se zalaže za slobodu kretanja, bilo da se ide preko države, preko grada ili preko parkirališta, jer kada se slobodno krećemo, sve je moguće.

Mobilnost za sve
Park točkova omogućava većem broju ljudi da se kreće na načine koji je previše često dostupni samo fizički zdravim osobama. Toyotina vizija jednakog pristupa nada se da će svima doneti mobilnost, radost i strast.


Pokrenite svoje nemoguće
Toyota pomaže vozačima poput Lily Rice iz Velike Britanije da svoj san pretvore u stvarnost pružanjem resursa i vidljivost koja će pomoći ispuni svoju misiju: da WCMX postane zvanični paraolimpijski sport.

/
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.