REŠENJA
MOBILNOSTI

MOBILNOST ZA SVE

"Preko 85 godina, Toyotine inovacije nastavljaju da olakšavaju ljudima život. Ali koliko god smo postigli, ima još mnogo toga što možemo da uradimo. Sa pogledom usmerenim ka budućnosti, usmeravamo pažnju na još veću misiju: pomoć da se svim ljudima omogući sloboda kretanja. "

/
/
Svest na vašim ramenima. Tehnologija koja pomaže ljudima da upravljaju okolinom i koja im daje još veću slobodu, nezavisnost i pouzdanje.
/
Kao da skijate kroz gradske ulice. Ultrakompaktan i ekološki i-ROAD ima agilnost zajedno sa bezbednošću i udobnošću automobila.
/
.
/

Sloboda da premašite vaše prepreke.
Ovaj svestran lični asistent za mobilnost može da se nosi sa nepristupačnim terenom i podigne korisnika da bude u visini ostalih ljudi tokom svakodnevne komunikacije.

Podesite polje za igru.
Bilo da je za kretanje po kancelariji ili napolju, agilni Exo-Wheel pomaže ljudima da se kreću kroz život.

/

/
/
Automobil koji zna ko je iza upravljača. Pravi partner za put, naš TOYOTA CONCEPT-愛 i koristi veštačku inteligenciju da se razvije, zaštiti i inspiriše vozača.

Budućnost masovnog prevoza je lična.
TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE je naše rešenje za zajedničku vožnju koje će pretvoriti javni prevoz u lično iskustvo dostupno za osobe u kolicima.

/
/

Gde automobili ne mogu da idu, ona može.
Napravljena za trotoar, ultrakompaktni TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK samostalno vozi korisnike sve do kraja puta.

/
Uživanje u vožnji – sa ili bez dece. Sa kapacitetom za troje ljudi, elegantan i-TRIL može da stane u uskim mestima i da vas samostalno vozi kroz grad (i ponovo nazad).
/

Robot za podršku ljudima

/
/
Ruka koja vam pomaže. Prijateljski robot koji je dizajniran da omogući nezavistan život pomažući u svakodnevnim zadacima i povezujući korisnike sa porodicom i prijateljima.

Robot za pomoć u fizičkoj rehabilitaciji

/
Vratite svoj prirodan hod. Robot za pomoć u fizičkoj rehabilitaciji je uređaj koji pomaže ljudima sa problemim da ponovo dobiju sposobnost prirodnog hoda.
/

Prikazani Toyota prototipi. Nije dostupno za prodaju.

Pročitajte više o Toyoti

Toyota Proace City Toyota Proace City Toyota objavljuje svetsku premijeru novog kompaktnog teretnog vena Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux Toyota Gazoo Racing vozač Fernando Alonso završio je dvodnevni test za volanom Dakar Rally pobjedničkog TOYOTA Hiluxa 27. i 28. marta. Reli Meksiko Reli Meksiko Tanak i TOYOTA GAZOO Racing tim završili su na visokoj drugoj poziciji u Meksiku Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Na sajmu automobila u Ženevi premijerno su predstavljene dve nove verzije Toyota Corolle – Corolla GR SPORT i Corolla TREK.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.