REŠENJA
MOBILNOSTI

MOBILNOST ZA SVE

"Preko 85 godina, Toyotine inovacije nastavljaju da olakšavaju ljudima život. Ali koliko god smo postigli, ima još mnogo toga što možemo da uradimo. Sa pogledom usmerenim ka budućnosti, usmeravamo pažnju na još veću misiju: pomoć da se svim ljudima omogući sloboda kretanja. "

/
/
Svest na vašim ramenima. Tehnologija koja pomaže ljudima da upravljaju okolinom i koja im daje još veću slobodu, nezavisnost i pouzdanje.
/
Kao da skijate kroz gradske ulice. Ultrakompaktan i ekološki i-ROAD ima agilnost zajedno sa bezbednošću i udobnošću automobila.
/
.
/

Sloboda da premašite vaše prepreke.
Ovaj svestran lični asistent za mobilnost može da se nosi sa nepristupačnim terenom i podigne korisnika da bude u visini ostalih ljudi tokom svakodnevne komunikacije.

Podesite polje za igru.
Bilo da je za kretanje po kancelariji ili napolju, agilni Exo-Wheel pomaže ljudima da se kreću kroz život.

/

/
/
Automobil koji zna ko je iza upravljača. Pravi partner za put, naš TOYOTA CONCEPT-愛 i koristi veštačku inteligenciju da se razvije, zaštiti i inspiriše vozača.

Budućnost masovnog prevoza je lična.
TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE je naše rešenje za zajedničku vožnju koje će pretvoriti javni prevoz u lično iskustvo dostupno za osobe u kolicima.

/
/

Gde automobili ne mogu da idu, ona može.
Napravljena za trotoar, ultrakompaktni TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK samostalno vozi korisnike sve do kraja puta.

/
Uživanje u vožnji – sa ili bez dece. Sa kapacitetom za troje ljudi, elegantan i-TRIL može da stane u uskim mestima i da vas samostalno vozi kroz grad (i ponovo nazad).
/

Robot za podršku ljudima

/
/
Ruka koja vam pomaže. Prijateljski robot koji je dizajniran da omogući nezavistan život pomažući u svakodnevnim zadacima i povezujući korisnike sa porodicom i prijateljima.

Robot za pomoć u fizičkoj rehabilitaciji

/
Vratite svoj prirodan hod. Robot za pomoć u fizičkoj rehabilitaciji je uređaj koji pomaže ljudima sa problemim da ponovo dobiju sposobnost prirodnog hoda.
/

Prikazani Toyota prototipi. Nije dostupno za prodaju.

Saznjate više

Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za kontinuiranu posvećenost zadovoljstvu korisnika Najbolji Toyotini trgovci nagrađeni za kontinuiranu posvećenost zadovoljstvu korisnika Toyota Ichiban nagrada je isključivo rezervisana za trgovce u Evropi koji su izuzetni u oblasti korisničke podrške. Svečana dodela nagrada ove godine održana je u Evijanu (Francuska), na obali Ženevskog jezera. Jedan od 45 dobitnika nagrade je i TAGO CAR iz Novog Sada Nova Corolla i RAV4 osvojili su pet zvezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Nova Corolla i RAV4 osvojili su pet zvezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Predstavljeni ranije ove godine, novi modeli Corolla i RAV4 2019. ostvarili su najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih pet zvezdica kao ocenu bezbednosti vozila po najnovijem i strožem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu. Tänak i Toyota Yaris WRC osvajaju novi reli u Čileu Tänak i Toyota Yaris WRC osvajaju novi reli u Čileu Ott Tänak i TOYOTA GAZOO Racing Svetski reli tim odneli su svoje druge pobede u sezoni na prvom učešću u reliju u Čileu. TOYOTA GAZOO Racing osvaja Svetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing osvaja Svetsko prvenstvo TOYOTA GAZOO Racing je osigurao titulu FIA Svetskog prvenstva u izdržljivosti (World Endurance Championship - WEC) u dramatičnom i meteorološki pogođenom Total 6 sati (Total 6 Hours) Spa-Francorchamps, predzadnjem krugu sezone 2018-2019.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.