REŠENJA
MOBILNOSTI

MOBILNOST ZA SVE

"Preko 85 godina, Toyotine inovacije nastavljaju da olakšavaju ljudima život. Ali koliko god smo postigli, ima još mnogo toga što možemo da uradimo. Sa pogledom usmerenim ka budućnosti, usmeravamo pažnju na još veću misiju: pomoć da se svim ljudima omogući sloboda kretanja. "

/
/
Svest na vašim ramenima. Tehnologija koja pomaže ljudima da upravljaju okolinom i koja im daje još veću slobodu, nezavisnost i pouzdanje.
/
Kao da skijate kroz gradske ulice. Ultrakompaktan i ekološki i-ROAD ima agilnost zajedno sa bezbednošću i udobnošću automobila.
/
.
/

Sloboda da premašite vaše prepreke.
Ovaj svestran lični asistent za mobilnost može da se nosi sa nepristupačnim terenom i podigne korisnika da bude u visini ostalih ljudi tokom svakodnevne komunikacije.

Podesite polje za igru.
Bilo da je za kretanje po kancelariji ili napolju, agilni Exo-Wheel pomaže ljudima da se kreću kroz život.

/

/
/
Automobil koji zna ko je iza upravljača. Pravi partner za put, naš TOYOTA CONCEPT-愛 i koristi veštačku inteligenciju da se razvije, zaštiti i inspiriše vozača.

Budućnost masovnog prevoza je lična.
TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE je naše rešenje za zajedničku vožnju koje će pretvoriti javni prevoz u lično iskustvo dostupno za osobe u kolicima.

/
/

Gde automobili ne mogu da idu, ona može.
Napravljena za trotoar, ultrakompaktni TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK samostalno vozi korisnike sve do kraja puta.

/
Uživanje u vožnji – sa ili bez dece. Sa kapacitetom za troje ljudi, elegantan i-TRIL može da stane u uskim mestima i da vas samostalno vozi kroz grad (i ponovo nazad).
/

Robot za podršku ljudima

/
/
Ruka koja vam pomaže. Prijateljski robot koji je dizajniran da omogući nezavistan život pomažući u svakodnevnim zadacima i povezujući korisnike sa porodicom i prijateljima.

Robot za pomoć u fizičkoj rehabilitaciji

/
Vratite svoj prirodan hod. Robot za pomoć u fizičkoj rehabilitaciji je uređaj koji pomaže ljudima sa problemim da ponovo dobiju sposobnost prirodnog hoda.
/

Prikazani Toyota prototipi. Nije dostupno za prodaju.

Pročitajte više o Toyoti

Toyota Motor Europe Povećala Ukupno Tržišno Učešće U Prvom Tromesečju 2019. Toyota Motor Europe Povećala Ukupno Tržišno Učešće U Prvom Tromesečju 2019. Prodajom 279.000 vozila u prva tri meseca Toyota je, godinu dana pre planiranog roka, povećala učešće hibridnih električnih vozila na preko 50 odsto Toyota s Tamarom u akciji Toyota s Tamarom u akciji Tamara Grujić družila se s posetiocima izložbenog prostora Toyote na Salonu automobila u Beogradu Specijalni Gosti Toyote Na Međunarodnom Salonu Automobila U Beogradu Specijalni Gosti Toyote Na Međunarodnom Salonu Automobila U Beogradu Paraolimpijci posetili izložbeni prostor Toyote i upoznali se s modelima koji su premijerno prikazani na 54. MSA Nova Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL Nova Toyota C-HR Neon Lime powered by JBL Ograničeno izdanje Toyote C-HR - Neon Lime powered by JBL je predstavljeno u petak, 5. aprila u 13 sati na ekskluzivnom setu na francuskim Alpima u sklopu JBL Snow Party događaja, na kojem su nastupili svetski poznati di-džejevi i prisustvovale mnoge VIP osobe.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.