Toyotina ponuda hibrida

Postoji hibrid za svakoga

Bez obzira da li tražite prijatniji ili tiši način vožnje, ili želite automobil koji znatno smanjuje potrošnju goriva i emisije izduvnih gasova – duga je lista razloga zbog kojih je Toyota hibrid idealan izbor.
 
U najnovijoj ponudi nudimo vam još jedan razlog više.
 
Odaberite svoj hibrid uz 10 godina bezbrižnosti za hibridnu bateriju i EKO subvenciju.

Saznajte više o hibridu

Novi Toyota Prius Novi Toyota Prius Kao što je prvobitni Toyota Prius promenio pravila 1997. godine, tako i potpuno novi model postavlja prvi hibridni avtomobil tamo gde pripada: Novi RAV4 hibrid Novi RAV4 hibrid RAV4, prvi kompaktni SUV, više od 20 godina predstavlja avanturističku dušu, koja se usuđuje da putuje bilo kuda. Sada je elegantni RAV4 na raspolaganju i sa hibridnom tehnologijom i sa bezbroj važnih inovacija. Servisni program za hibride Servisni program za hibride Otkrijte brojne prednosti koje donosi naš servisni program za hibride, uključujući i servisni pregled hibrida sa produženom garancijom za hibridnu bateriju. Novi Toyota Prius Novi Toyota Prius Kao što je prvobitni Toyota Prius promenio pravila 1997. godine, tako i potpuno novi model postavlja prvi hibridni automobil tamo gde i pripada: na čelo naprednog dizajna, efikasnosti i inovacija.
Pronađite vašeg ovlašćenog partnera
Nazad na početnu stranu o hibridima
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.