Besplatno isprobajte Toyotu E-zakazivanje servisa Pronađite partnera Toyote Cenovnici i katalozi Moja Toyota

Besplatno isprobajte Toyotu Proace Verso

Proace Verso. Dizajniran za aktivni život.

Novi Proace Verso nastavlja našu istoriju vozila za prevoz putnika za razne namene, nudeći prostranost i praktična rešenja za sve one koji aktivno žive. Povrh toga, napredni dizel motori i inovativna tehnologija međusobno se dopunjuju da bi vaš život bio lakši, a vaša putovanja sigurnija i opuštenija.

Lokacija test vožnje je adresa odabranog ovlašćenog Toyota partnera! Odabrani partner će Vas kontaktirati oko dogovora i potvrde traženog termina i vozila. Toyota poštuje vašu privatnost, pa podaci neće biti prosleđeni trećim osobama. Vaši podaci se automatski beleže kako bi mogli da Vas obavestimo o novim modelima, posebnim ponudama i uslugama. Ukoliko ne želite da primate ove informacije, molimo Vas da to naznačite u polju iznad i vaši podaci neće biti zabeleženi u našoj bazi podataka. Ako u bilo kom trenutku više ne želite da primate gore navedene informacije, molimo vas da pisanim putem obavestite preduzeće Toyota Srbija d.o.o. koje je dužno da postupi po vašem zahtevu i obriše vaše podatke iz baze.

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.