Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote

Land Cruiser

Nezaustavljiv!

Posebni uslovi kupovine „staro za novo“.

Posetite Toyota salone i proverite specijalnu ponudu.

Dostupan za isporuku odmah

Neotkrivena snaga.
Legendarni karakter.


Sa tradicijom na neravnim podlogama, dugoj više od 60 godina, Land Cruiser ostaje jedinstven u svom segmentu zbog izuzetnog kvaliteta, izdržljivosti i pouzdanosti, visokog nivoa luksuza, prestiža i udobnosti. Land Cruiser dodatno učvršćuje svoju reputaciju novim, modernijim i robustnijim spoljašnjim izgledom, kao i sofisticiranijim, udobnijim i kvalitetnijim dizajnom enterijera.

lc-inline
Rođen kao ikona.
Zauvek nezaustavljiv.


Land Cruiser je nezaustavljiv još od momenta kada se prva generacija uspela na planinu Fudži. Svojom sposobnošću i odlučnošću da vas odvede i vrati tamo gde želite, nastavlja da oduševljava kupce širom sveta. Danas je Land Cruiser neumoran - sa još naprednijom tehnologijom kako na putu, tako i na nepristupačnom terenu, naprednijim sigurnosnim karakteristikama i većom sposobnošću da se suoči sa svim terenima.
lc-exterior
Udobnost kroz umeće.


Visok nivo tehnologije novog Land Cruisera definiše ga kao premijum 4x4 vozilo. Jedinstven miks funkcionalnosti, umeća i pažnje usmerene na detalje, obećava jedinstven osećaj vožnje na bilo kojoj ruti.
lc-interior
Besplatno isprobajte Toyotu Land Cruiser

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.