Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
Pronađite partnera Toyote

Land Cruiser

Nezaustavljiv!

Posebni uslovi kupovine „staro za novo“.

Dostupan za isporuku odmah

Neotkrivena snaga.
Legendarni karakter.


Sa tradicijom na neravnim podlogama, dugoj više od 60 godina, Land Cruiser ostaje jedinstven u svom segmentu zbog izuzetnog kvaliteta, izdržljivosti i pouzdanosti, visokog nivoa luksuza, prestiža i udobnosti. Land Cruiser dodatno učvršćuje svoju reputaciju novim, modernijim i robustnijim spoljašnjim izgledom, kao i sofisticiranijim, udobnijim i kvalitetnijim dizajnom enterijera.

lc-inline
Rođen kao ikona.
Zauvek nezaustavljiv.


Land Cruiser je nezaustavljiv još od momenta kada se prva generacija uspela na planinu Fudži. Svojom sposobnošću i odlučnošću da vas odvede i vrati tamo gde želite, nastavlja da oduševljava kupce širom sveta. Danas je Land Cruiser neumoran - sa još naprednijom tehnologijom kako na putu, tako i na nepristupačnom terenu, naprednijim sigurnosnim karakteristikama i većom sposobnošću da se suoči sa svim terenima.
lc-exterior
Udobnost kroz umeće.


Visok nivo tehnologije novog Land Cruisera definiše ga kao premijum 4x4 vozilo. Jedinstven miks funkcionalnosti, umeća i pažnje usmerene na detalje, obećava jedinstven osećaj vožnje na bilo kojoj ruti.
lc-interior
Besplatno isprobajte Toyotu Land Cruiser

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.