ZAŠTITITE SVOJU TOYOTU

ZAŠTITNA DODATNA OPREMA

/
GUMENE PATOSNICE - 10% POPUSTA

Opustite se i uživajte u prolećnim radostima, ali prethodno zaštitite unutrašnjost svoje Toyote.

YARIS 53 €
NOVI YARIS 54 €
COROLLA SD 52 €
COROLLA TS 52 €
COROLLA HB 52 €
C-HR 54 €
RAV4 60 €
HILUX 57 €
PROACE VERSO 45 €
PROACE CITY VERSO 37 €*
HIGHLANDER 125 €

* Samo prednje patosnice.

/
OBLOGA PRTLJAŽNIKA - 15% POPUSTA

Otporna neklizajuća plastika sa istaknutim rubovima za zaštitu od prljavštine ili prosute tečnosti. Onemogućava pomeranje tereta i prtljaga tokom transporta.

YARIS 43 €
NOVI YARIS 44 €
COROLLA SD 52 €
COROLLA TS 52 €
COROLLA HB 52 €
C-HR 60 €
RAV4 65 €
PROACE VERSO 98 €
PROACE CITY VERSO 60 €
HIGHLANDER 79 €

Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlašćenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne delove i dodatnu opremu.

thumbs up

BEZBRIŽNOST
Vaša bezbednost nam je na prvom mestu. Naša usluga i stroge procedure, obezbeđuju popravku “iz prve” u cilju brzog i bezbednog povratka na put.
car icon

KVALITET
Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga. Zbog toga, jedino isključivo za Toyotu izrađeni.
transparent icon

TRANSPARENTNOST
Vaše poverenje nam je dragoceno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmenu svih informacija, zagarantovanu stručnost i kvalitet naših proizvoda i usluga.
value for money

VREDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrednost vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrednost vašeg vozila kroz vreme.

Saznajte više

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Pomoć na putu Pomoć na putu Besplatna usluga pomoći na putu. Kao deo svoje posvećenosti zadovoljstvu stranaka Toyota s velikim zadovoljstvom nudi svojim strankama usluge Toyota Eurocare. Toyota Garancija Garancija Verujemo da je vaša Toyota neizostavan deo vašeg života, nešto na šta se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu sa najzahtevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Live chat info Live chat info Kako da bez mnogo truda zakažete servis ili saznate sve informacije o vašoj Toyoti? Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri su trenutno tu za Vas.