Osveženje i servis klima uređaja

U uslovima gradske vožnje Toyota filteri polena osiguraće čist i svež vazduh u kabini vozila.

Osveženje i servis klima uređaja

/

SERVIS KLIMA UREĐAJA* 40 €

Servis klima uređaja sa antibakterijskim tretmanom i zamenom filtera polena** od 79 €

Proleće je pravo vreme za servisiranje klima uređaja Vašeg automobila. Preventivno održavanje može sprečiti brojne manje probleme i njihovo prerastanje u skupe popravke. Zato preporučujemo ovaj servis jednom u 2 godine!

* Rashladni fluid tip R134.
** sa R134 rashladnim fluidom i običnim filterom polena.

ANTIBAKTERIJSKI TRETMAN

Ventilacioni kanali i izmenjivači toplote (kondenzator i isparivač) su mesta čija zamračenost i vlažnost pogoduju razvoju štetnih bakterija i gljivica. Tretman specijalnim sredstvima će neosporno uništiti štetne mikroorganizme, sprečiti njihov razvoj u narednih 6 meseci i zaštititi Vaše zdravlje.

TOYOTA FILTERI POLENA

/
Toyota obični filter polena

Izrađen od nešivene tkanine visokog kvaliteta, zadržava uobičajene zagađivače kao što su čestice prašine, čađi i izduvnih gasova.

od 26 €

/
Toyota aktivni filter polena

Izrađen od nešivene tkanine visokog kvaliteta sa aktivnim ugljem, zadržava 25% više uobičajenih zagađivača i neutrališe štetne gasove i neprijatne spoljašnje mirise.

od 37 €

Zašto aktivni filter vazduha:

Spoljašnji vazduh sadrži prašinu, polen i neprijatne mirise. Aktivni filter polena uklanja gasove i čestice štetne po zdravlje, a rezultat je čistiji i svežiji vazduh koji udišete u kabini vozila.

Redovnom zamenom filtera polena čuvate Vaše zdravlje i obezbeđujete uslove za prijatnu i bezbrižnu vožnju.

Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlašćenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne delove i dodatnu opremu.

thumbs up

BEZBRIŽNOST
Vaša bezbednost nam je na prvom mestu. Naša usluga i stroge procedure, obezbeđuju popravku “iz prve” u cilju brzog i bezbednog povratka na put.
car icon

KVALITET
Toyota poznaje vaš automobil bolje od ikoga. Zbog toga, jedino isključivo za Toyotu izrađeni.
transparent icon

TRANSPARENTNOST
Vaše poverenje nam je dragoceno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmenu svih informacija, zagarantovanu stručnost i kvalitet naših proizvoda i usluga.
value for money

VREDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrednost vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrednost vašeg vozila kroz vreme.

Saznajte više

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Pomoć na putu Pomoć na putu Besplatna usluga pomoći na putu. Kao deo svoje posvećenosti zadovoljstvu stranaka Toyota s velikim zadovoljstvom nudi svojim strankama usluge Toyota Eurocare. Toyota Garancija Garancija Verujemo da je vaša Toyota neizostavan deo vašeg života, nešto na šta se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu sa najzahtevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Live chat info Live chat info Kako da bez mnogo truda zakažete servis ili saznate sve informacije o vašoj Toyoti? Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri su trenutno tu za Vas.