Besplatno isprobajte Toyotu
E-zakazivanje servisa
Pronađite partnera Toyote
Cenovnici i katalozi

Zakažite test vožnju preko live chat-a

Probajte i Vi!

Zakažite test vožnju bez mnogo truda i odmah recite koje Vam vreme odgovara. Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri će zakazati test vožnju za Vas.

Želite da zakažete test vožnju brzo i lako, bez popunjavanja formi? Naši operateri su dostupni svakim danom od 9 do 21h i veoma brzo će zakazati test vožnju za Vas. Oni znaju listu dostupnih vozila kod ovlašćenih partnera Toyote i preneće im vaše želje oko termina za test vožnju.
Probajte već sada!

Pročitajte više o Toyoti

Novi Hilux 2019 Special Edition će biti predstavljen na sajmu komercijalnih vozila  u Birmingemu Novi Hilux 2019 Special Edition će biti predstavljen na sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu Na predstojećem sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu (2019 Commercial Vehicle Show), u Velikoj Britaniji, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Toyota Motor Europe Povećala Ukupno Tržišno Učešće U Prvom Tromesečju 2019. Toyota Motor Europe Povećala Ukupno Tržišno Učešće U Prvom Tromesečju 2019. Prodajom 279.000 vozila u prva tri meseca Toyota je, godinu dana pre planiranog roka, povećala učešće hibridnih električnih vozila na preko 50 odsto Toyota s Tamarom u akciji Toyota s Tamarom u akciji Tamara Grujić družila se s posetiocima izložbenog prostora Toyote na Salonu automobila u Beogradu Specijalni Gosti Toyote Na Međunarodnom Salonu Automobila U Beogradu Specijalni Gosti Toyote Na Međunarodnom Salonu Automobila U Beogradu Paraolimpijci posetili izložbeni prostor Toyote i upoznali se s modelima koji su premijerno prikazani na 54. MSA
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.