1. Buy & Offers
  2. Offers
  3. Hibridna ponuda
No content

Važi do 31.10.

POSEBNA PONUDA HIBRIDNIH VOZILA

Za sva vozila važi:
✔ Hibridi su oslobođeni Poreza na upotrebu motornih vozila koji se plaća prilikom registracije svake godine**
✔ Da su dostupna za brzu isporuku
✔ Eco frendly kamata, Kredit za kupovinu novog ekološkog vozila - CA banka
✔ Toyota Flex

** Prema Zakonu o porezima na upotrebu, držanje i nošenje dobara ("Sl. glasnik RS" br. 26/2001... 86/2019) Vlasnici automobila s hibridnim pogonom od 01. januara 2020. ne plaćaju Porez na upotrebu motornih vozila. Saznajte više ovde.Odaberite željeni način kontakta

Kontaktirajte Toyota prodavca direktno ili popunite formu, a odabrani prodavac će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavci su na raspolaganju da zajedno sa vama prođu kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 17h i subotom od 09 -14h. Takođe na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

10-godišnja garancija na hibridnu bateriju ostvaruje se besplatnim pregledom hibridnog sistema od strane ovlašćenog partnera Toyote, jednom godišnje ili nakon svakih pređenih 15.000 km (šta pre nastupi).

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmene cena i specifikacija opreme bez prethodnog obaveštenja. Za konačnu cenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlašćenog partnera Toyote. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.