Besplatno isprobajte
E-zakazivanje servisa
Pronađite partnera Toyote
Cenovnici i katalozi


Toyota osiguranje

Najbolji uslovi kasko osiguranja samo za vozače Toyota vozila

Wiener Stadtische osiguranje u saradnji sa kompanijom Toyota Srbija, lansirala je novi proizvod u ponudi usluga na našem tržištu pod nazivom „Toyota osiguranje“, pa će vlasnici Toyota vozila moći da po najboljim uslovima na tržištu zaključe Kasko osiguranje vozila.

Kao što vlasnici Toyota vozila svojim izborom prestižnog japanskog brenda pokazuju da prepoznaju vrhunski kvalitet proizvoda, tako je i oficijelno partnerstvo između Wiener Städtische osiguranja, koji je dokazani lider na domaćem tržištu osiguranja i kompanije Toyota Srbija, pokazatelj prepoznatljive pouzdanosti i kvalitetne usluge.

Zajedničkim snagama, Wiener Städtische osiguranja i Toyota Srbije, lansirali su potpuno novu uslugu na našem tržištu namenjenu isključivo vlasnicima Toyota vozila – Toyota osiguranje!

/

Toyota osiguranje je ekskluzivni paket osiguranja koji svim vlasnicima Toyota vozila omogućava da po najboljim uslovima na našem tržištu zaključe kasko osiguranje i obezbede sigurnu, brzu i kvalitetnu zaštitu svog vozila, sve potrebne informacije mogu dobiti u svim ovlašćenim prodajno - servisnim mestima Toyote.

Kupovinom Toyota osiguranja ostvarujete i brojne pogodnosti, kao što su:


Novo vozilo u slučaju totalne štete u prvoj godini
Maksimalni bonus od 50% popusta nakon 3 godine,sa zaštićenim bonusom kod prve štete
Do 5 dana zamensko vozilo
Lako i brzo podnošenje odštetnih zahteva – One Stop Shop
Posebni uslovi kod procene štete kod polovnih Toyota vozila
Brza isplata štete
Povoljne premijske stope

Svi sadašnji i budući vlasnici Toyota vozila više informacija o svom Toyota osiguranju mogu da pronađu na stranama Wiener Städtische osiguranja.

Info telefon za kasko osiguranje Toyota vozila:


011 220 9805 (radnim danom: 08 - 20h; subotom: 09 -14)

Saznajte više

Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Širom sveta je kupljeno više od 12 miliona Toyotinih hibridnih vozila od kada smo predstavili ovaj koncept pre 20 godina. Pomoć na putu Pomoć na putu Besplatna usluga pomoći na putu. Kao deo svoje posvećenosti zadovoljstvu stranaka Toyota s velikim zadovoljstvom nudi svojim strankama usluge Toyota Eurocare. Toyota Garancija Garancija Verujemo da je vaša Toyota neizostavan deo vašeg života, nešto na šta se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu sa najzahtevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe. Live chat info Live chat info Kako da bez mnogo truda zakažete servis ili saznate sve informacije o vašoj Toyoti? Kliknite na crveni prozor u donjem desnom uglu ekrana i naši operateri su trenutno tu za Vas.