Besplatno isprobajte Toyotu
E-zakazivanje servisa
Pronađite partnera Toyote
Cenovnici i katalozi

Toyota osiguranje

Najbolji uslovi kasko osiguranja samo za vozače Toyota vozila

Kompanija Toyota Srbija, u saradnji sa Wiener Stadtische osiguranjem, lansirala je novi proizvod u ponudi usluga na našem tržištu pod nazivom „Toyota osiguranje“, pa će vlasnici Toyota vozila moći da po najboljim uslovima na tržištu zaključe Kasko osiguranje vozila.

Kao što vlasnici Toyota vozila svojim izborom prestižnog japanskog brenda pokazuju da prepoznaju vrhunski kvalitet proizvoda, tako je i kompanija Toyota Srbija svojim izborom Wiener Städtische osiguranja za oficijelnog partnera pokazala da prepoznaje pouzdanost i kvalitet usluga koji stoje iza jednog od dokazanih liderana domaćem tržištu osiguranja.
Zajedničkim snagama, Toyota Srbija i Wiener Städtische osiguranje, lansirali su potpuno novu uslugu na našem tržištunamenjenu isključivo vlasnicima Toyota vozila – Toyota osiguranje!
/
Toyota osiguranje je ekskluzivni paket osiguranja koji svim vlasnicima Toyota vozila omogućava da po najboljim uslovima na našem tržištu zaključe kasko osiguranje i obezbede sigurnu, brzu i kvalitetnu zaštitu svog vozila u svim ovlašćenim prodajno - servisnim mestima Toyote.
Kupovinom Toyota osiguranja ostvarujete i brojne pogodnosti, kao što su:
  • Novo vozilo u slučaju totalne štete u prvoj godini
  • Maksimalni bonus od 50% popusta nakon 3 godine,sa zaštićenim bonusom kod prve štete
  • Do 5 dana zamensko vozilo
  • Lako i brzo podnošenje odštetnih zahteva – One Stop Shop
  • Posebni uslovi kod procene štete kod polovnih Toyota vozila
  • Brza isplata štete
  • Članstvo u Wiener Klubu sa mnoštvom pogodnosti 10% popusta na Wiener Städtische neživotna osiguranja* (putno, pomoć na putu, osiguranje kuće i stana…), popusti kod partnera Wiener Kluba na njihove usluge i proizvode. * Osim za osiguranje od autoodgovornosti.
  • Sezonske akcije sa mnoštvom poklona za sve Toyota klijente
Info telefon za kasko osiguranje Toyota vozila:
011 220 9805 (radnim danom: 08 - 20h; subotom: 09 -14)

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.