1. Business
 2. Fleet
 3. Toyota conventional
Odaberite

KONVENCIONALNI MODELI

Kojim god poslom da se bavite, u našoj ponudi efikasnih benzinskih motora lako ćete pronaći najbolje rešenje. Zahvaljujući proverenom kvalitetu, izvanrednoj pouzdanosti i dugotrajnosti, gama ovih motora biće vam uvek na usluzi.

ZAŠTO IZABRATI FLOTU KONVENCIONALNIH TOYOTA VOZILA?

Bez obzira da li vam je potreban mali gradski automobil ili vozilo za sve uslove, za vaše poslovne potrebe uvek imamo rešenje koje nude naši modeli sa benzinskim i dizel motorom. Neprekidno podižući kvalitet, pouzdanost i uštede, naša vozila neumorno rade kako bi vam pomogla u poslovanju, a vozačima učinila život lakšim.

 • Čistiji i lakši

  Znanje stečeno razvojem hibridne tehnologije prenosi se i na naše benzinske motore koji su sada još ekološki čistiji i efikasniji. Smanjenjem težine, poboljšanjem toplotne efikasnosti, kao i izborom visokokvalitetnih turbo-motora, želimo da zaštitimo kvalitet vazduha, smanjimo emisije gasova koje izbacuje vaša flota i pobrinemo se da sačuvate svaku kap goriva.

 • Auto za vaš posao

  Toyota ponuda za flotne kupce ukratko: vozila koja standardno imaju opreme više nego što ste verovali, manji troškovi korišćenja i održavanja nego što ste i pomislili, dugoročno će pružiti izvanredne rezultate. To je vozilo koje zaista znači - biznis.

 • TCO i pouzdanost

  Da biste zaista razumeli vaše stvarne troškove, pripremili smo jasne i razumljive informacije o ukupnim troškovima korišćenja vozila (TCO). Širok izbor naših benzinskih motora uživa poštovanje širom sveta zbog svog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. Osim svojim niskim troškovima korišćenja i održavanja, konkuretnim i privlačnim uštedama koje donosi TCO, isplatiće vam se i tokom svog životnog veka.

ODABERITE HIBRID KOJI VAM ODGOVARA

 • HIBRIDI

  Od modela RAV4, prvog SUV hibrida ikada, do gradskog Yarisa, uz vrhunski Prius i moderni C-HR, u našoj ponudi je najšira gama hibridnih modela. Sa smanjenom emisijom izduvnih gasova, nižom potrošnjom i jeftinijim TCO, naša vozila biće ujedno izbor i vaših vozača, uz uštedu koju donose vašem preduzeću.

 • Program komercijalnih vozila

  Gama Toyotinih komercijalnih vozila je napravljena kako bi ispunila vaše stroge poslovne zahteve. Pored toga, pouzdani i ekonomočni novi modeli PROACE, PROACE VERSO i Hilux pružaju i mogućnost velikog izbora vrste karoserije, omogućavajući vrhunsku praktičnost i efikasnost bez obzira da li se bavite prevozom tereta, robe ili putnika.

ZAKAŽITE INFORMATIVNI SASTANAK