1. Business
 2. Fleet
Odaberite

PRODAJA POSLOVNIM KORISNICIMA

IZBOR SLUŽBENOG VOZILA SADA POSTAJE LAKŠI

Uz Business Plus ponudu za poslovne kupce, izbor automobila za potrebe preduzeća postao je lak; uživaćete vozeći automobile svetske reputacije u pogledu kvaliteta i pouzdanosti, visokog nivoa opreme i odnosa cene i kvaliteta, da ne pominjemo direktnu podršku i jedinstvena rešenja samo za vaše potrebe. Naši savetnici su tu da biste vi bili bezbrižni. Mi nismo samo proizvođač automobila, mi smo vaš pouzdan partner na koga uvek možete da se oslonite.

NAJVAŽNIJE POGODNOSTI TOYOTINE GAME

 • Toyotina pouzdanost

  Pet godina garancije na sva naša vozila.

 • Pogodnosti koje očekujete

  Posebna prednost koju nude Toyota Quality i naša gama hibridnih vozila pružaju vam sve što je potrebno kako biste imali najveće efekte.

 • Korist za vaše poslovanje

  Niski troškovi korišćenja, pouzdani motori i delovi, trajno visoka vrednost, jeftino održavanje i program Toyota Safety Sense koji može da predupredi popravke.

 • Prilagođene finansijske ponude

  Mogućnost zakupa koje obuhvata servis, održavanje i osiguranje, i to plaćanjem zbirne mesečne rate.

 • Vrhunska bezbednost

  Toyota Safety Sense - vrhunska bezbednost na najvećem broju modela.

 • Predvodnici hibridne tehnologije

  Globalni lider u proizvodnji hibridnih modela sa niskom emisijom štetnih gasova, od hečbek do kompaktnih SUV modela.

GAMA TOYOTINIH VOZILA

Kada vam posao zavisi od vozila, ne sme se dogoditi da vas iznevere. Uz Business Plus imaćete gamu vozila koja će ispuniti vaše potrebe, bez obzira da li ste preduzetnik ili direktor veće poslovne flote.

 • Hibridi

  Od modela RAV4, prvog SUV hibrida ikada, do gradskog Yarisa, uz luksuzni Camry, moderni C-HR i izbor 3 različite karoserije nove Corolle, u našoj ponudi je najšira gama hibridnih modela. Sa smanjenom emisijom izduvnih gasova, nižom potrošnjom i niskim troškovima vlasništva, naša vozila biće ujedno izbor i vaših vozača, uz uštedu koju donose vašem preduzeću.

 • Konvencionalni modeli

  Bez obzira da li vam je potreban mali gradski automobil ili vozilo za sve uslove, za vaše poslovne potrebe uvek imamo rešenje koje nude naši modeli sa benzinskim i dizel motorom. Neprekidno podižući kvalitet, pouzdanost i uštede, naša vozila neumorno rade kako bi vam pomogla u poslovanju, a vozačima učinila život lakšim.

 • Program komercijalnih vozila

  Gama Toyotinih komercijalnih vozila je napravljena kako bi ispunila vaše stroge poslovne zahteve. Pored toga, pouzdani i ekonomočni modeli PROACE, PROACE VERSO, uz novi kompaktni PROACE CITY kombi i legandarne terence Hilux i Land Cruiser, pružaju veliki izbor različitih karoserija, omogućavajući vrhunsku praktičnost i efikasnost bez obzira da li se bavite prevozom tereta, robe ili putnika.

PRONAĐITE VOZILO KOJE ODGOVARA POTREBAMA VAŠE KOMPANIJE

FINANSIRANJE I TROŠKOVI

 

S obzirom da svaki poslovni korisnik ima jedinstvene potrebe, omogućavamo najbolja finansijska rešenja u skladu sa vašim zahtevima. Širom Srbije, naši obučeni savetnici pomoći će vam da se odlučite za najpovoljniji način zakupa vozila ili flote Toyotinih vozila.

01

Niska mesečna lizing rata

02

Korišćenje uvek novog reprezentativnog TOYOTA vozila

03

Svi troškovi korišćenja objedinjeni u mesečnoj rati

ZAKAŽITE INFORMATIVNI SASTANAK

BUSINESS CENTAR

Saznajte više