Toyotini hibridi su, kao deo vašeg voznog parka, sasvim razumna poslovna odluka. Odlikuju ih najmanji ukupni troškovi vlasništva u klasi, visok stepen serijske opreme i izuzetno niska emisija CO2 sa posledično nižim oporezivanjem. Naši hibridi vredno rade kako bi vašem preduzeću uštedeli novac.

Najšira ponuda hibrida

Naša porodica hibrida se neprestano širi već od 1997. godine. Sada možete da birate između sedam oblika karoserije, uključujući kompaktni hibrid Yaris, visokokvalitetni model Auris sa kompaktnim zadnjim delom, prostorni automobil Auris Touring Sports i avanturistički hibridni RAV4. Kao vodeći proizvođač hibridnih vozila imamo brojne hibridne modele, koji mogu da dopune vaše poslovanje.

/
Priznati kvalitet i pouzdanost

Toyotine hibride odlikuju naši priznati kvalitet i pouzdanost, zato će biti članovi vašeg tima, na koje možete da se oslonite. Naši hibridni modeli mogu da se pohvale manjim habanjem delova, na primer kočionih pločica i diskova. Nova vozila, osim toga, imaju i garanciju na period od pet godina /100.000 pređenih km**, kada izvrše godišnji servisni pregled hibrida*, moguće je za njih do desete godine starosti ostvarivati produženu garanciju na bateriju za period od jedne godine/15.000 pređenih km**, što doprinosi bezbrižnosti za celokupan vozni park.  * Proverite raspoloživost u svom regionu/zemlji.  ** Šta bude pre.

/
Najmanji ukupni troškovi vlasništva u klasi

Zahvaljujući kombinaciji benzinskog motora sa niskom potrošnjom goriva i električne snage, sa Toyotinim hibridima jednostavno štedite gorivo i novac - svako putovanje je troškovno efikasno. Rezultat efikasnosti su niski ukupni troškovi vlasništva. Toyotini hibiridi su u tome među najboljima u svojoj klasi, zbog niske amortizacije, niske potrošnje goriva i minimalnog održavanje i servisiranja.

/
Niske emisije i troškovi korišćenja

Toyotini hibridi se za vaše preduzeće stalno dokazuju na putu, ali su pri tome i veoma ekološki. Odlikuju ih najniže vrednosti emisije CO2 u klasi i mala potrošnja goriva, zato manje utiču na okolinu i istovremeno štede novac vašim vozačima i vašem preduzeću zbog manjeg oporezivanja i manjih troškova poslovanja.

/
Visoke preostale vrednosti

Toyotin hibrid će tokom svog celog životnog veka biti od koristi za vaše preduzeće. Toyotini hibridi, za razliku od brojnih konkurentnih vozila zadrže mnogo preostale vrednosti: čak i nakon 4-5 godina korišćenja njihova vrednost ostane visoka, kao što se vidi iz celokupnog programa polovnih vozilaTOYOTA PLUS.

/

Saznajte više o hibridu

Novi Toyota Prius Novi Toyota Prius Kao što je prvobitni Toyota Prius promenio pravila 1997. godine, tako i potpuno novi model postavlja prvi hibridni avtomobil tamo gde pripada: Novi RAV4 hibrid Novi RAV4 hibrid RAV4, prvi kompaktni SUV, više od 20 godina predstavlja avanturističku dušu, koja se usuđuje da putuje bilo kuda. Sada je elegantni RAV4 na raspolaganju i sa hibridnom tehnologijom i sa bezbroj važnih inovacija. Servisni program za hibride Servisni program za hibride Otkrijte brojne prednosti koje donosi naš servisni program za hibride, uključujući i servisni pregled hibrida sa produženom garancijom za hibridnu bateriju. Novi Toyota Prius Novi Toyota Prius Kao što je prvobitni Toyota Prius promenio pravila 1997. godine, tako i potpuno novi model postavlja prvi hibridni automobil tamo gde i pripada: na čelo naprednog dizajna, efikasnosti i inovacija.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.