Vozači službenih vozila

Sa paketom Toyota BusinessPlus je lakše izabrati službeno vozilo. Uživajte u vozilima koja su po celom svetu poznata po svom kvalitetu i pouzdanosti, odličnoj opremljenosti i ceni, kao i, naravno, individualnoj podršci i rešenjima koja su prilagođena vašim potrebama. Naši savetnici su vam stalno na raspolaganju, kako bi vam obezbedili bezbednu vožnju i olakšali donošenje važnih odluka.

Razlozi za rad sa paketom Toyota BusinessPlus

Vrednost za vaše preduzeće

Niski troškovi vlasništva zbog pouzdanih motora i delova, visoke preostale vrednosti, mali troškovi održavanja i sistem Toyota Safety Sense.

Prilagođeni poslovni modeli

Individualni poslovni modeli koji nude visok nivo opreme sa konkurentnim fiksnim mesečnim ratama.

Toyotin kvalitet

Svetski priznat Toyotin kvalitet, pouzdanost i obezbeđivanje bezbrižnosti.

Naša evropska mreža prodavaca

Velika mreža prodavaca vam obezbeđuje stalnu mobilnost sa ponudom Toyotinih originalnih rezervnih delova, servisiranja i nenadmašnog stručnog znanja.

Naša ponuda hibrida

Prvi smo u svetu u oblasti hibridnih modela sa malim emisijama, od malih gradskih automobila do kompaktnih SUV vozila.

Rešenja zakupa

Rešenja zakupa, koja u odgovarajućoj mesečnoj rati, obuhvataju celokupno servisiranje, održavanje i osiguranje.

Paleta vozila po vašoj meri

Paleta 20 putničkih i lakih komercijalnih vozila, koje pokreću efikasni i ekološki hibridni, benzinski i dizelski motori.

Dodatne koristi

Toyotin kvalitet i naša ponuda hibrida zajedno garantuju vrednost za vaše preduzeće i sve što vam je potrebno za optimizaciju vaših usluga.

Prednosti hibrida u poslovanju

Saznajte više

Prednosti hibrida u poslovanju Prednosti hibrida u poslovanju Toyotine hibride odlikuju najmanji ukupni troškovi vlasništva u klasi, visok stepen serijske opreme i izuzetno niska emisija CO2 sa posledično nižim oporezivanjem. Posvećenost kvalitetu Posvećenost kvalitetu Naši proizvodi visokog kvaliteta, tim stručnjaka i odlična usluga su usmereni ka tome da stvore pozitivno iskustvo za vas i vaše vozače. Transparentni troškovi vlasništva Transparentni troškovi vlasništva Kada je reč o ukupnim troškovima vlasništva posvećeni smo tome da celokupni troškovi službenih automobila budu transparentni i uvek vrlo konkurentni. Tehnologija i održiva mobilnost Tehnologija i održiva mobilnost Biranjem Toyote vi pravite vrlo pozitivan izbor za budućnost vaše kompanije i pri tom će svaki vozač biti srećan za volanom.