Besplatno isprobajte
E-zakazivanje servisa
Pronađite partnera Toyote
Cenovnici i katalozi

Predvodnik mobilnosti u budućnosti

Biranjem Toyote vi pravite vrlo pozitivan izbor za budućnost vaše kompanije
i pri tom će svaki vozač biti srećan za volanom.

Inovativnost usmerena na održivu budućnost leži u srcu naše poslovne vizije. Praktikujemo ekološko upravljanje od 360° u svim fazama naših procesa, od proizvodnje do reciklaže. A kada je reč o emisijama, naši hibridi ne samo da spuštaju nivo C02, već pomažu i da se očuva kvalitet vazduha sa nižim nivoima oksida azota (NOx) i čestica čađi (PM). Zato ne čudi što smo proglašeni za Najbolji globalni zeleni brend Interbranda u poslednjih par godina.

Kada kupci odaberu Toyotu, oni ne odaberu samo zelenije i čistije – oni odaberu najbolje.

Svaki model je projektovan prema specifikacijama vrednim nagrade i sa garantovanim niskim ukupnim troškovima vlasništva. Kao industrijski lideri možemo da ponudimo fleksibilnu hibridnu tehnologiju koja će ispuniti svaku poslovnu potrebu. Od malih gradskih, preko porodičnih automobila, do kompaktnih krosovera i SUV automobila, naš bogat asortiman hibrida može da učini srećnim svakog vozača za volanom – ali i svaku firmu srećnom što je napravila mudar izbor. Ne samo za danas, već i za sutra. Jer naša dugoročna istraživanja i razvoj budućih tehnologija tiču se baterija, gorivih ćelija, pa čak i infrastruktura za mobilnost po gradu.

Saznajte više

Toyota BusinessPlus
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.