Dobro došli kod svog poslovnog partnera Toyota BusinessPlus, koji je posvećen vašem uspehu i trudi se da nadmaši očekivanja. Sa razumevanjem vaših individualnih poslovnih potreba nudimo vam i rešenja po meri i potrebne proizvode, savete i podršku.

Toyota BusinessPlus nudi:

Inovativna poslovna rešenja

Dugogodišnja iskustva u upravljanju voznim parkovima

Dugoročno partnerstvo

Izdržljivost i pouzdanost Toyota vozila

Prednosti hibrida u poslovanju

Saznajte više

Prednosti hibrida u poslovanju Prednosti hibrida u poslovanju Toyotine hibride odlikuju najmanji ukupni troškovi vlasništva u klasi, visok stepen serijske opreme i izuzetno niska emisija CO2 sa posledično nižim oporezivanjem. Posvećenost kvalitetu Posvećenost kvalitetu Naši proizvodi visokog kvaliteta, tim stručnjaka i odlična usluga su usmereni ka tome da stvore pozitivno iskustvo za vas i vaše vozače. Transparentni troškovi vlasništva Transparentni troškovi vlasništva Kada je reč o ukupnim troškovima vlasništva posvećeni smo tome da celokupni troškovi službenih automobila budu transparentni i uvek vrlo konkurentni. Tehnologija i održiva mobilnost Tehnologija i održiva mobilnost Biranjem Toyote vi pravite vrlo pozitivan izbor za budućnost vaše kompanije i pri tom će svaki vozač biti srećan za volanom.

Otkrijte novu Toyotu C-HR

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.