Konvencionalni modeli

Kojim god poslom da se bavite, u našoj ponudi efikasnih benzinskih motora lako ćete pronaći najbolje rešenje. Zahvaljujući proverenom kvalitetu, izvanrednoj pouzdanosti i dugotrajnosti, gama ovih motora biće vam uvek na usluzi.

Zašto izabrati flotu konvencionalnih Toyota vozila?

Bez obzira da li vam je potreban mali gradski automobil ili vozilo za sve uslove, za vaše poslovne potrebe uvek imamo rešenje koje nude naši modeli sa benzinskim i dizel motorom. Neprekidno podižući kvalitet, pouzdanost i uštede, naša vozila neumorno rade kako bi vam pomogla u poslovanju, a vozačima učinila život lakšim.

whu 1
Čistiji i lakši

Znanje stečeno razvojem hibridne tehnologije prenosi se i na naše benzinske motore koji su sada još ekološki čistiji i efikasniji. Smanjenjem težine, poboljšanjem toplotne efikasnosti, kao i izborom visokokvalitetnih turbo-motora, želimo da zaštitimo kvalitet vazduha, smanjimo emisije gasova koje izbacuje vaša flota i pobrinemo se da sačuvate svaku kap goriva.

Auto za vaš posao

Toyota ponuda za flotne kupce ukratko: vozila koja standardno imaju opreme više nego što ste verovali, manji troškovi korišćenja i održavanja nego što ste i pomislili, dugoročno će pružiti izvanredne rezultate. To je vozilo koje zaista znači - biznis.

whu 1
whu 1
TCO i pouzdanost

Da biste zaista razumeli vaše stvarne troškove, pripremili smo jasne i razumljive informacije o ukupnim troškovima korišćenja vozila (TCO). Širok izbor naših benzinskih motora uživa poštovanje širom sveta zbog svog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. Osim svojim niskim troškovima korišćenja i održavanja, konkuretnim i privlačnim uštedama koje donosi TCO, isplatiće vam se i tokom svog životnog veka.

Zakažite informativni sastanak

Saznajte više

Toyota Corolla Sedan GR Sport Toyota Corolla Sedan GR Sport Najatraktivnija verzija Corolle Sedan do sada Rast tržišnog učešća Toyote u Evropi Rast tržišnog učešća Toyote u Evropi Dobro poslovanje Toyote u prvoj polovini 2020. godine Briga za Vaše vozilo Briga za Vaše vozilo Ako nameravate da vozite automobil nakon dužeg perioda neupotrebe, dobra ideja je proveriti svoje vetrobransko staklo pre nego što krenete na put. ICHIBAN 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka ICHIBAN 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka Ichiban na japanskom znači „broj jedan“. Toyotina nagrada Ichiban namenjena je isključivo Toyotinim partnerima u Evropi koji se ističu po kvalitetu usluge.
Flotna prodaja
Pronađite vozilo koje odgovara potrebama vaše kompanije
Vaša podešavanja kolačića
Kolačići se koriste za pružanje najboljeg iskustva na našoj veb stranici, za pružanje usluga i alata nezavisnih proizvođača, kao i da nam pomognu da razumemo i poboljšamo način na koji veb stranica funkcioniše, kao i za oglašavanje. Preporučujemo da zadržite sve ove kolačiće, ali ako se ne slažete, možete ih lako promeniti klikom na opciju podešavanja kolačića ispod. Potpuni detalji dostupni su u našoj politici kolačića.