Konvencionalni modeli

Kojim god poslom da se bavite, u našoj ponudi efikasnih benzinskih motora lako ćete pronaći najbolje rešenje. Zahvaljujući proverenom kvalitetu, izvanrednoj pouzdanosti i dugotrajnosti, gama ovih motora biće vam uvek na usluzi.

Zašto izabrati flotu konvencionalnih Toyota vozila?

Bez obzira da li vam je potreban mali gradski automobil ili vozilo za sve uslove, za vaše poslovne potrebe uvek imamo rešenje koje nude naši modeli sa benzinskim i dizel motorom. Neprekidno podižući kvalitet, pouzdanost i uštede, naša vozila neumorno rade kako bi vam pomogla u poslovanju, a vozačima učinila život lakšim.

whu 1
Čistiji i lakši

Znanje stečeno razvojem hibridne tehnologije prenosi se i na naše benzinske motore koji su sada još ekološki čistiji i efikasniji. Smanjenjem težine, poboljšanjem toplotne efikasnosti, kao i izborom visokokvalitetnih turbo-motora, želimo da zaštitimo kvalitet vazduha, smanjimo emisije gasova koje izbacuje vaša flota i pobrinemo se da sačuvate svaku kap goriva.

Auto za vaš posao

Toyota ponuda za flotne kupce ukratko: vozila koja standardno imaju opreme više nego što ste verovali, manji troškovi korišćenja i održavanja nego što ste i pomislili, dugoročno će pružiti izvanredne rezultate. To je vozilo koje zaista znači - biznis.

whu 1
whu 1
TCO i pouzdanost

Da biste zaista razumeli vaše stvarne troškove, pripremili smo jasne i razumljive informacije o ukupnim troškovima korišćenja vozila (TCO). Širok izbor naših benzinskih motora uživa poštovanje širom sveta zbog svog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. Osim svojim niskim troškovima korišćenja i održavanja, konkuretnim i privlačnim uštedama koje donosi TCO, isplatiće vam se i tokom svog životnog veka.

Zakažite informativni sastanakSaznajte više

Toyota Aygo X prologue Toyota Aygo X prologue Nova vizija za A segment Treća titula za Toyotu u Evropi Treća titula za Toyotu u Evropi Yaris je evropski automobil godine za 2021. Toyota pokreće KINTO Europe Toyota pokreće KINTO Europe Nova kompanija za inovativne usluge mobilnosti u regionu Ostajemo tu za Vas - ostajemo odgovorni zajedno Ostajemo tu za Vas - ostajemo odgovorni zajedno Sigurnost i zdravlje naših klijenata i zaposlenih nam je od izuzetne važnosti.
Flotna prodaja
Pronađite vozilo koje odgovara potrebama vaše kompanije