Prodaja poslovnim korisnicima

Izbor službenog vozila sada postaje lakši

Uz Business plus ponudu za poslovne kupce, izbor automobila za potrebe preduzeća postao je lak; uživaćete vozeći automobile svetske reputacije u pogledu kvaliteta i pouzdanosti, visokog nivoa opreme i odnosa cene i kvaliteta, da ne pominjemo direktnu podršku i jedinstvena rešenja samo za vaše potrebe. Naši savetnici su tu da biste vi bili bezbrižni. Mi nismo samo proizvođač automobila, mi smo vaš pouzdan partner na koga uvek možete da se oslonite.

Najvažnije pogodnosti Toyotine game
icon 1
Toyotina pouzdanost Pet godina garancije na sva naša vozila.
icon 1
Pogodnosti koje očekujete Posebna prednost koju nude Toyota Quality i naša gama hibridnih vozila pružaju vam sve što je potrebno kako biste imali najveće efekte.
icon 1
Korist za vaše poslovanje Niski troškovi korišćenja, pouzdani motori i delovi, trajno visoka vrednost, jeftino održavanje i program Toyota Safety Sense koji može da predupredi popravke.
icon 1
Prilagođene finansijske ponude Mogućnost zakupa koje obuhvata servis, održavanje i osiguranje, i to plaćanjem zbirne mesečne rate.
icon 1
Vrhunska bezbednost Toyota Safety Sense - vrhunska bezbednost na najvećem broju modela.
icon 1
Predvodnici hibridne tehnologije Globalni lider u proizvodnji hibridnih modela sa niskom emisijom štetnih gasova, od hečbek do kompaktnih SUV modela.
Gama Toyotinih vozila

Kada vam posao zavisi od vozila, ne sme se dogoditi da vas iznevere. Uz Business plus imaćete gamu vozila koja će ispuniti vaše potrebe, bez obzira da li ste preduzetnik ili direktor veće poslovne flote.

image 1
Hibridi

Od modela RAV4, prvog SUV hibrida ikada, do gradskog Yarisa, uz luksuzni Camry, moderni C-HR i izbor 3 različite karoserije nove Corolle, u našoj ponudi je najšira gama hibridnih modela. Sa smanjenom emisijom izduvnih gasova, nižom potrošnjom i niskim troškovima vlasništva, naša vozila biće ujedno izbor i vaših vozača, uz uštedu koju donose vašem preduzeću.

Saznajte više

Konvencionalni modeli

Bez obzira da li vam je potreban mali gradski automobil ili vozilo za sve uslove, za vaše poslovne potrebe uvek imamo rešenje koje nude naši modeli sa benzinskim i dizel motorom. Neprekidno podižući kvalitet, pouzdanost i uštede, naša vozila neumorno rade kako bi vam pomogla u poslovanju, a vozačima učinila život lakšim.

Saznajte više

image 1
image 1
Program komercijalnih vozila

Gama Toyotinih komercijalnih vozila je napravljena kako bi ispunila vaše stroge poslovne zahteve. Pored toga, pouzdani i ekonomočni modeli PROACE, PROACE VERSO, uz novi kompaktni PROACE CITY kombi i legandarne terence Hilux i Land Cruiser, pružaju veliki izbor različitih karoserija, omogućavajući vrhunsku praktičnost i efikasnost bez obzira da li se bavite prevozom tereta, robe ili putnika.

Saznajte više

Pronađite vozilo koje odgovara potrebama vaše kompanije

Finansiranje i troškovi

S obzirom da svaki poslovni korisnik ima jedinstvene potrebe, omogućavamo najbolja finansijska rešenja u skladu sa vašim zahtevima. Širom Srbije, naši obučeni savetnici pomoći će vam da se odlučite za najpovoljniji način zakupa vozila ili flote Toyotinih vozila.

check mark Niska mesečna lizing rata

check mark Korišćenje uvek novog reprezentativnog TOYOTA vozila

check mark Svi troškovi korišćenja objedinjeni u mesečnoj rati

Zakažite informativni sastanakSaznajte više

Rast tržišnog učešća Toyote u Evropi Rast tržišnog učešća Toyote u Evropi Dobro poslovanje Toyote u prvoj polovini 2020. godine Briga za Vaše vozilo Briga za Vaše vozilo Ako nameravate da vozite automobil nakon dužeg perioda neupotrebe, dobra ideja je proveriti svoje vetrobransko staklo pre nego što krenete na put. ICHIBAN 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka ICHIBAN 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka Ichiban na japanskom znači „broj jedan“. Toyotina nagrada Ichiban namenjena je isključivo Toyotinim partnerima u Evropi koji se ističu po kvalitetu usluge. Unutrašnje pregrade za TAXI vozila Unutrašnje pregrade za TAXI vozila Toyota je razvila i ispitala posebne pregrade-separatore koji prave fizičku barijeru između prvog i drugog reda sedišta, odnosno prostora za vozača i prostora za putnike.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.