Poslovanje sa preduzećima

Ako ste samostalni preduzetnik ili vlasnik malog preduzeća i tražite novo službeno vozilo za svoj vozni park, Toyota BusinessPlus nudi stručno znanje koje vam je najpotrebnije. Osposobljeni savetnici u našoj velikoj mreži nacionalnih udruženja za prodaju i prodavaca obezbeđuju rešenja za potpunu bezbednost, koja su posebno prilagođena vašim potrebama.

Razlozi za rad sa paketom Toyota BusinessPlus

Finansjiska rešenja

Izbor sveobuhvatnih rešenja za finansiranje krojenih po vasoj meri, kredit, finasijski lizing, operativni lizing, finansiranje , sa preostalom vrednošću ili zakup.

Rešenja zakupa

Rešenja zakupa, koja odgovarajućom mesečnom ratom obuhvataju sveobuhvatno servisiranje, održavanje i osiguranje.

Toyotin kvalitet

Svetski priznat Toyotin kvalitet, pouzdanost i obezbeđivanje bezbrižnosti.

Paleta vozila po vašoj meri

Široka paleta više od 20 automobila i lakih komercijalnih vozila, koje pokreću efikasani hibridni, benzinski i dizelski motori.

Naša ponuda hibrida

Vodeći smo u svetu u oblasti hibridnih vozila sa niskim emisijama i nudimo paletu od 15 jedinstvenih modela - od malih gradskih automobila do limuzina gornje više klase.

Prilagođeni poslovni modeli

Individualni poslovni modeli koji nude visok nivo opreme sa konkurentnim fiksnim mesečnim ratama.

Naša evropska mreža prodavaca

Velika evropska mreža prodavaca vam obezbeđuje stalnu mobilnost sa ponudom Toyotinih originalnih rezervnih delova, servisiranja i nenadmašnog stručnog znanja.

Toyotino stručno znanje

Jedinstveno znanje osposobljenih mehaničara koji su specijalizovani za sva redovna i hibridna vozila Toyota.

Toyota Plus

Bogat izbor polovnih vozila Toyota u programu Toyota Plus, uključujući naše efikasne hibride, koji uključuju do 36 meseci garancije i pomoći.

Prednosti hibrida u poslovanju

Saznajte više

Prednosti hibrida u poslovanju Prednosti hibrida u poslovanju Toyotine hibride odlikuju najmanji ukupni troškovi vlasništva u klasi, visok stepen serijske opreme i izuzetno niska emisija CO2 sa posledično nižim oporezivanjem. Posvećenost kvalitetu Posvećenost kvalitetu Naši proizvodi visokog kvaliteta, tim stručnjaka i odlična usluga su usmereni ka tome da stvore pozitivno iskustvo za vas i vaše vozače. Transparentni troškovi vlasništva Transparentni troškovi vlasništva Kada je reč o ukupnim troškovima vlasništva posvećeni smo tome da celokupni troškovi službenih automobila budu transparentni i uvek vrlo konkurentni. Tehnologija i održiva mobilnost Tehnologija i održiva mobilnost Biranjem Toyote vi pravite vrlo pozitivan izbor za budućnost vaše kompanije i pri tom će svaki vozač biti srećan za volanom.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.