Koliko traju hibridne baterije?

Pitajte Toyotu hibrid
Celi životni vek bez brige

Pionirska baterijska tehnologija u Toyotinim Hibridima je konstruirana da traje celi životni vek automobila. A, kako je Toyotina hibridna baterija samopunjiva, nikada je ne treba spajati na struju radi punjenja. Svi hibridni sklopovi, uključujući hibridnu bateriju, su pokriveni Toyotinom garancijom od 5 godina/bez limita kilometraže od trenutka prodaje novog vozila.

Kao deo Toyotine provere hibridnog sistema (Toyota Hybrid Health Check), Toyotini stručnjaci će proveravati vaš hibridni sistem i hibridnu bateriju kako bi se uverili da su u odličnom stanju. Ako jednom godišnje napravite ovakvu proveru, vaša Toyota ima pravo na dodatno produženu garanciju od 1 godine/15.000 km* (Hybrid Battery Extended Care), sve do ukupno 10 godina.
*Šta pre nastupi

Pitate li se još uvek koliko traju hibridne baterije? Dalje u tekstu pronađite odgovore na učestala pitanja o hibridima ili pronađite najbolji hibrid za sebe u našoj ponudi.

Novi sedan se pridružuje porodici Toyota Corolla Hybrid Novi sedan se pridružuje porodici Toyota Corolla Hybrid Nakon predstavljanja varijante sa 5 vrata na Salonu automobila u Ženevi 2018. godine, odnosno Touring Sports na Pariškom salonu automobila kasnije ove godine, sedan je treća karoserijska varijanta koja čini ponudu 12. generacije Corolle. Potpuno nova porodica hibrida Toyota Corolla Potpuno nova porodica hibrida Toyota Corolla Ikona postaje hibrid. Uz dinamičnu Corollu sa pet vrata i praktični Touring Sports, sada je tu i elegantni novi sedan. Jedan od najvoljenijih automobila svih vremena sada je predstavljen kao hibrid. Potpuno nova Toyota RAV4 100% SUV. 100% Hybrid. Ništa napola. Potpuno nova Toyota RAV4 100% SUV. 100% Hybrid. Ništa napola. Izgrađen za vožnju i dizajniran da ga primetite, novi RAV4 se odlikuje robusnim izgledom i vrhunskom unutrašnjošću. U gradskoj vožnji njegov visok stav obezbeđuje odličnu preglednost pri čemu vam položaj za vožnju omogućava potpunu kontrolu. Kabina je jedinstveno prostrana, udobna i pažljivo dizajnirana. Toyota na Sajmu automobila u Parizu u znaku inovacije Toyota na Sajmu automobila u Parizu u znaku inovacije Na Sajmu automobila u Parizu ove godine, Toyota će prikazati kako ojačava svoje temelje i priprema se za budući rast.