BIRAM PRAVU VREDNOST

Toyotina sajamska ponuda

Od 1. februara u mreži Toyota partnera u Srbiji, na snazi su sajamski uslovi za kupovinu Toyota vozila. Sajamska ponuda uključuje specijalne cene i pakete opreme za nekoliko modela, i to Toyota Yaris, Auris, Corollu, C-HR i RAV4.

Toyota RAV 4X4 ACTIVE

U sajamskoj ponudi Toyota RAV4 4x4 po fantastičnoj ceni od 23.990€ u paketu opreme Active. Paket pored veoma bogate standardne opreme i to klima uređaja, električnih podizača prednjih i zadnjih stakala, Bluetooth® - sistema za telefoniranje i prenos muzike, krovnih nosača, LED dnevnih svetala, uključuje i Stop/Start sistem paljenja, kožni upravljač sa komandama za upravljanje audio sitemima.

/
Toyota Yaris STELLA

Toyota Yaris, nov model sa 111 KS, u paketu opreme Stella, u sajamskoj ponudi košta 12.690€. Uz bogat paket opreme koji uključuje klima uređaj, Toyota Touch 2 multimedija - 7" ekran u boji osetljiv na dodir, Bluetooth® - sistem za telefoniranje i prenos muzike, kameru za vožnju unazad, 4,2" multiinformacioni ekran osetljiv na dodir ispred vozača, u sajamskoj ponudi dobijate mogućnost da izaberete dodatnu opremu u iznosu od 800€.

/
Toyota Auris BLACK EDITION

Toyota Auris u atraktivnom paketu opreme BLACK EDITION, u sajamskoj ponudi košta 15.990€. Paket opreme BLACK EDITION pored bogate standardne opreme uključuje i metalik boju, sedišta u kombinaciji tkanine i Alcantare, zatamnjena zadnja stakla, zatim krov, zadnji spojler, Shark antenu i spoljne retrovizore u crnoj boji.

/
Toyota C-HR CENTER

Nova Toyota C-HR sa benzinskim 1.2 turbo motorom u paketu opreme CENTER košta 19.990€. Paket pored veoma bogate standardne opreme koja uključuje LED dnevna svetla, električno podesive i grejane spoljne retrovizore, Bluetooth® sistem bezručnog telefoniranja i prenosa muzike uključuje i automatski klima uređaj sa dve zone, Toyota Touch 2, 8" ekran u boji osetljiv na dodir, kameru za vožnju unazad, adaptivni tempomat, 17'' aluminijumske naplake.

/
Toyota Corolla STYLE

Toyota Corolla 1.6 Style u sajamskoj ponudi košta 15.990€. Najprodavaniji automobil na svetu, svih vremena, u bogatom paketu opreme STYLE pored veoma bogate standardne opreme uključuje i senzor za kišu, senzor za svetlo, elektrohromatski unutrašnji retrovizor.

/

Sajamska ponuda za navedene modele važi do 31. marta.

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.