BIRAM PRAVU VREDNOST

Toyotina sajamska ponuda

Od 1. februara u mreži Toyota partnera u Srbiji, na snazi su sajamski uslovi za kupovinu Toyota vozila. Sajamska ponuda uključuje specijalne cene i pakete opreme za nekoliko modela, i to Toyota Yaris, Auris, Corollu, C-HR i RAV4.

Toyota RAV 4X4 ACTIVE

U sajamskoj ponudi Toyota RAV4 4x4 po fantastičnoj ceni od 23.990€ u paketu opreme Active. Paket pored veoma bogate standardne opreme i to klima uređaja, električnih podizača prednjih i zadnjih stakala, Bluetooth® - sistema za telefoniranje i prenos muzike, krovnih nosača, LED dnevnih svetala, uključuje i Stop/Start sistem paljenja, kožni upravljač sa komandama za upravljanje audio sitemima.

/
Toyota Yaris STELLA

Toyota Yaris, nov model sa 111 KS, u paketu opreme Stella, u sajamskoj ponudi košta 12.690€. Uz bogat paket opreme koji uključuje klima uređaj, Toyota Touch 2 multimedija - 7" ekran u boji osetljiv na dodir, Bluetooth® - sistem za telefoniranje i prenos muzike, kameru za vožnju unazad, 4,2" multiinformacioni ekran osetljiv na dodir ispred vozača, u sajamskoj ponudi dobijate mogućnost da izaberete dodatnu opremu u iznosu od 800€.

/
Toyota Auris BLACK EDITION

Toyota Auris u atraktivnom paketu opreme BLACK EDITION, u sajamskoj ponudi košta 15.990€. Paket opreme BLACK EDITION pored bogate standardne opreme uključuje i metalik boju, sedišta u kombinaciji tkanine i Alcantare, zatamnjena zadnja stakla, zatim krov, zadnji spojler, Shark antenu i spoljne retrovizore u crnoj boji.

/
Toyota C-HR CENTER

Nova Toyota C-HR sa benzinskim 1.2 turbo motorom u paketu opreme CENTER košta 19.990€. Paket pored veoma bogate standardne opreme koja uključuje LED dnevna svetla, električno podesive i grejane spoljne retrovizore, Bluetooth® sistem bezručnog telefoniranja i prenosa muzike uključuje i automatski klima uređaj sa dve zone, Toyota Touch 2, 8" ekran u boji osetljiv na dodir, kameru za vožnju unazad, adaptivni tempomat, 17'' aluminijumske naplake.

/
Toyota Corolla STYLE

Toyota Corolla 1.6 Style u sajamskoj ponudi košta 15.990€. Najprodavaniji automobil na svetu, svih vremena, u bogatom paketu opreme STYLE pored veoma bogate standardne opreme uključuje i senzor za kišu, senzor za svetlo, elektrohromatski unutrašnji retrovizor.

/

Sajamska ponuda za navedene modele važi do 31. marta.

Pročitajte više o Toyoti

Potpuno nova porodica hibrida Toyota Corolla. Izbor je vaš. Potpuno nova porodica hibrida Toyota Corolla. Izbor je vaš. Za Corollu Hybrid započinje uzbudljivo novo razdoblje. Izgrađene na revolucionarnoj novoj Toyotinoj globalnoj arhitekturi (TNGA), Corolla u sve svoje tri varijante: limuzinska, 5 vrata i Touring Sports uvodi nove hibridne pogonske sklopove radi neodoljivog užitka u vožnji. Dolazi nova uzbudljiva era za Corollu! Dolazi nova uzbudljiva era za Corollu! Toyotina nova generacija C-segment hečbeka, sedana i karavana globalno će nositi naziv Corolla Istorijski rezultat za Toyotu Yaris WRC kod kuće Istorijski rezultat za Toyotu Yaris WRC kod kuće Esapekka Lappi ostvario svoju prvu pobedu, a Juho Hänninen završio kao treći, što je prvi put da je ova ekipa osvojila dva mesta na postolju. Toyota na Sajmu automobila u Ženevi 2017. | Toyota Evropa Toyota na Sajmu automobila u Ženevi 2017. | Toyota Evropa Kako i dolikuje, u jednom od najskupljih gradova Evrope, Toyota je pokazala svoju bogatu ponudu posetiocima Ženevskog Sajma automobila. Od prvog predstavljanja dinamičkog novog Yarisa, njegovog GRMN rođaka i radikalnog gradskog i-TRL koncepta, do otkrivanja najnovije TOYOTA GAZZO mašinerije-Ženeva Internacionalni Sajam automobila je mesto koje svaki fan Toyote treba da poseti.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.