Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota postala TOP partner

Međunarodnog olimpijskog komiteta

Toyota Motor Corporation (Toyota) je objavila sponzorsku saradnju sa Međunarodnim olimpijskim komitetom (IOC), kao deo "The Olympic Partner (TOP)" programa.

Sporazum će trajati do kraja 2024. godine u kategoriji mobilnosti, što uključuje vozila, usluge prevoza i rešenja za prevoz.
Ovo je objavljeno na ceremoniji u Tokiju kojoj je prisustvovao predsednik IOC Thomas Bach, predsedavajući komiteta za marketing IOC Tsunekazu Takeda (predsednik Japanskog olimpijskog saveza), predsednik organizacionog komiteta olimpijskih i paraolimpijskih igara u Tokiju Yoshiro Mori, predsednik Toyote Akio Toyoda i drugi zvaničnici Toyote i IOC.
Toyotina saradnja sa Olimpijskim igrama i Olimpijskim pokretom stupa na snagu odmah, a Toyoti su garantovana sponzorska prava u Japanu tokom 2016. godine. Toyotina prava će se proširiti globalno, počevši od 2017
Kategorije proizvoda pokrivene ovim Toyotinim sponzorstvom su: vozila (uključujući putničke automobile, vozila za urbanu mobilnost i komercijalna vozila), usluge prevoza (uključujući vozila i sisteme za bezbednost na putevima i slične usluge) i određene proizvode za podršku pri prevozu.
/
Komentarišući ovo sponzorstvo, Akio Toyoda je rekao "Učinićemo sve što je moguće da ispunimo našu novu ulogu u "The Olympic Partner" programu i opravdamo poverenje koje nam je pružio IOC. Dodavanje kategorije mobilnosti u TOP partnerski program je priznanje za celokupnu našu industriju. Dopustite nam da pod olimpijskom zastavom ojačamo snagu sporta koja povezuje ljude. I dopustite nam da se posvetimo stvaranju boljeg sveta kroz promovisanje sporta u olimpijskom duhu prijateljstva, solidarnosti i fer igre."
Bach je rekao: "IOC želi dobrodošlicu Toyoti kao ključnom partneru za pitanja održive mobilnosti na Olimpijskim igrama, kao što je naglašeno u Olimpijskoj agendi za 2020. godinu, našoj strateškoj karti za budućnost olimpijskog pokreta. Toyota je svetski lider na tom polju, a ovo partnerstvo govori koliko je IOC i Olimpijski pokret usmeren ka budućnosti. Ovaj sporazum označava prekretnicu u implementaciji Olimpijske agende za 2020. godinu jer je fokus naše saradnje održiva mobilnost, a Toyota će obezbediti rešenja za čitav Olimpijski pokret."

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.