Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Test vožnja:

nekada – sada ili kako mi „leži“ auto

Mogućnost da se izabere bilo koji od raspoloživih modela sa puno opreme, da se vozi na licu mesta od pola sata do sat vremena, u društvu iskusnog prodavca a uz to i kafa, prijatno društvo, idealan su ambijent za planiranje ili samo maštanje o novom vozilu.

Proizvođači vozila su nekada organizovali test vožnje samo za iskusne i sigurne kupce. Po definiciji, to je značilo testiranje performansi vozila i svakako je priličilo da su u stvari iskusni vozači tj. svega mali broj vozača, oni koji mogu da procene tehničke karakteristike novog vozila, nove sisteme, da prvi uživaju u vožnji.
Kako je vreme odmicalo, broj vlasnika automobila se povećavao i ozbiljni automobilski brendovi su se okrenuli kako usavršavanju vozila, tako i na usavršavanju usluge prema kupcima.
Danas, test vožnja znači testiranje svih modela, razgovor o novim sistemima, druženje sa ljubiteljima automobila i mogućnost da saznate na licu mesta koji su to aktuelni popusti ili koji to model sa lagera mora što pre da se rasproda.
Pojedini dileri organizuju Druženje sa kupcima ili Dan otvorenih vrata, a kupci najčešće u planovima za kupovinom novog vozila, zamenom za staro ili jednostavno testiranjem, proveravaju kako im koji model u stvari “leži”.
10 zašto za Toyotinu test vožnju:

  1. Zato što termin za test vožnju zakažem odmah sa prodavcem
  2. Zato što odmah imam listu raspoloživih modela za test
  3. Zato što me poštuju isto, bilo kao kupca bilo kao nekoga ko samo testira vozilo
  4. Zato što su prodavci profesionalni i imaju strpljenja da mi sve objasne
  5. Zato što odmah dobijem ponudu Toyota vozila koje me interesuje
  6. Zato što se uvek osećam prijatno i dobrodošlo
  7. Zato što volim japanski brend sa tradicijom
  8. Zato što mogu odmah da saznam sve o popustima
  9. Zato što mogu da saznam kada stižu novi modeli
  10. Zato što u životu dajem poverenje proizvodu i brendu u koji verujem

/
Besplatno testirajte Toyotu
Kampanjom koja je počela u junu 2015 godine, Toyota je potpuno pomerila standarde po pitanju načina na koji su ljubitelji ovog brenda privučeni da testiraju Toyotina vozila.
Ranijih godina se činilo da čovek mora već da bude na granici da kupi automobil i da tada tek ugovori probnu vožnju. Danas se mnogo toga promenilo, iako još uvek vladaju predrasude o tome da se test vožnja plaća ili su pak potencijalni kupci preplašeni činjenicom da treba da sednu u nov automobil koji ne poseduju.
Na tržištu Srbije se pojavio značajan broj automobilskih brendova i bitka za kupce je počela. Sa smanjenjem kupovne moći i krizom, malo ko je preživeo ili zadržao profesionalnost u načinu ophođenja prema kupcu.
Ipak, kako je i bilo oduvek, onaj ko radi profesionalno i posvećeno, uvek će ostaviti trag i poštovanje. Snažnom kampanjom da na još bolji način omogući kupcu da što jednostavnije, prema sopstvenom slobodnom vremenu, zakaže vožnju bilo kog Toyotinog modela, Toyota je sa preko 270 zakazanih test vožnji u junu i julu približila svoja vozila i Toyota brend ljudima širom Srbije!
Uzevši u obzir i podatke o prodaji, koji pokazuju da je Toyota u junu ostvarila najveći udeo u tržištu ikada, od 8,8%  i tako zauzela četvrto mesto među uvoznicima, čini se da je Toyota na pravom putu.
Obučeni prodavci, na raspolaganju su tokom test vožnje ali i u bilo kom trenutku, u nameri da objasne pojedinosti na vozilu, način na koji se sistemi koriste ili kako se ekonomično vozi. Sad je test vožnja, sa pravim i edukovanim kadrom postala mini škola vožnje, a u salonima koji su opremljeni najnaprednijom tehnologijom, uz kaficu i prijatno društvo, vozilo možete da konfigurišete prema svojim željama, on-line.
Sa zadovoljstvom i sa sigurnošću da ćete uživati u profesionalnoj prezentaciji vozila, fenomenalnom proizvodu i izuzetno edukovanom kadru, pozivamo sve da provere ove tvrdnje i uživaju u iskustvu vožnje Toyota vozila koja voze milioni ljudi širom sveta.
 

Tekst: Aleksandra Graovac

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.