Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Novi RAV4

ekskluzivna strana za vlasnike

Raduje nas što možemo sa Vama podeliti željno iščekivani trenutak dolaska novog RAV4.

Vernost se nagrađuje i zato Vam kao vlasniku vozila RAV4 među prvima predstavljamo ekskluzivne sadržaje i kviz kojima pristupate sa vašim ličnim kodom sa kartice lojalnosti. Iskusite zadovoljstvo vožnje u novom RAV4 i upoznajte napredne sisteme aktivne sigurnosti uz stručan nadzor našeg osoblja. 
Unesite vaš lični kod sa kartice lojalnosti i podatke u obrazac ispod i prijavite se, među prvima, za test vožnju novog RAV-a 4 u januaru 2016. Osoblje Toyote će Vas kontaktirati kako biste se dogovorili oko termina za test vožnju.
Novi RAV4 dolazi nam u salone 20.01.2016. Do tada se možete pred-premijerno upoznati s novim modelom.
 
/

Video

RAV4 kviz
Da li Vas fascinira vožnja van puta, prostrani enterijer ili možda znatiželjni pogledi ispred popularnog kafića? Odgovorite na pitanja ispod, unesite vaš lični kod sa kartice lojalnosti i saznajte kakav ste tip vozača i koji je RAV4 idealan za vas.
Potpuno novi RAV4 hibrid sa pogonom na sva 4 točka (AWD) predstavlja novi nivo Toyotinog prepoznatljivog uživanja u vožnji hibrida. Kombinovanjem 2,5 litarskog benzinskog motora sa elektromotorom smeštenim na zadnjoj osovini, ovaj novi model konačno uvodi hibridnu tehnologiju u RAV4 asortiman.
Električni pogon na sva 4 točka nudi još veću sigurnost i stabilnost tokom vožnje na klizavim i mokrim podlogama i omogućava vuču prikolice mase do 1.650 kg. Jednostavna i sigurna vuča moguća je zahvaljujući naprednom sistemu kontrole zanošenja prikolice (TSC - Trailer Sway Control system).
/
Novi dizajn prednjeg dela pojačava snažan utisak koji RAV4 ostavlja na putu, sa kompletnim LED svetlosnim grupama. Gledano iz profila, RAV4 je bogatiji za nova proširenja pragova čime je dobio fluidniji izgled i jasno ukazao na svoje terenske sposobnosti.
Na zadnjem delu, redizajniran sklop svetala upotpunjuje promene na spoljašnjem dizajnu i čini RAV4 prefinjenijim, uz nove branike koji ostavljaju jak utisak i zaokupljuju pažnju.
U kabini, osećaj boravka tokom putovanja doveden je na potpuno nov nivo zahvaljujući korišćenju novih materijala mekših na dodir, boljoj zvučnoj izolaciji, novoj instrument tabli i bogatijem multimedijalnom sistemu koji sada stiže sa TFT ekranom u boji.
/
Šta izdvaja novi RAV4?
 • Savršena mešavina uglađenog dizajna i snažnog stava.
 • Otmena i prostrana kabina, premium kvaliteta.
 • Jedini hibrid u svom segmentu.
 • Najnapredniji asortiman motora.
 • Toyota Safety Sense tehnologija.
 • Ekran sa 360º panoramskim 3D prikazom.
 • Bi-LED prednja svetla.

Video

Bezbednost

Da li ste znali?
 • RAV4 se pojavio 1994. godine, dok je RAV-FOUR koncept predstavljen davne 1989. godine.
 • RAV4 je stvorio C-SUV segment.
 • RAV4 je nekada bio kraći od sadašnjeg Yarisa, samo 3740 mm.
 • RAV4 se prodaje u 170 zemalja širom sveta.
 • Na putevima se nalazi 6 miliona modela RAV 4
 • Prvi električni RAV4 se proizvodio od oktobra 1997. do aprila 2000
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.