Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Prius sa milion pređenih

kilometara

Pouzdanost Toyotinih hibrida već je godinama dokazivana kroz brojna nezavisna priznanja struke i ocene kupaca, čime je ova ekološki napredna tehnologija sa razlogom 20 godina prvi i najpopularniji odabir kada su u pitanju EKO vozila. U prilog tome ide i Prius sa milion pređenih kilometara.

 
Kako bolje da dokažete pouzdanost nekog vozila nego njegovim korišćenjem kao taksi vozilo.
Ti automobili u kratkom periodu od svega par meseci najčešće odrade godišnju kilometražu prosečnog vozača, zbog čega ne iznenađuje podatak da se upravo najviše taksista u velikim evropskim i svetskim gradovima odlučuje upravo za Toyotine hibride – zbog izuzetno malih troškova održavanja, potrošnje goriva i jednostavnosti i udobnosti u vožnji, a još više zbog pouzdanosti.
/

Video

Sa druge strane, rekorder po pitanju kilometraže i ujedno najbolji dokaz pouzdanosti Toyotine hibridne tehnologije stiže iz Austrije, gdje je taksista i vlasnik Priusa druge generacije prevezao čak milion kilometara – bez ikakvog kvara na pogonskom sistemu sa originalnom baterijom!
Takva kilometraža je impresivna za svaki automobil, a još više za ekološko vozilo sa naprednom tehnologijom koji se najbolje dokazao u uslovima taksi vožnje.
Bez kvačila i ostalih potrošnih mehaničkih delova koji stižu sa konvencionalnim automobilima, Prius ima mnogo manje pokretnih delova, efikasniji motor i dokazani hibridni sistem što je rezultat sada već 18 godina razvijanja i postojanja tog modela na tržištu, čime je sa razlogom najpopularniji hibrid na svetu.

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.