Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Budimo povezani

Ostavite vašu e-mail adresu i budite uvek u toku.

Ostavite nam vaše podatke i ostvarite dodatne popuste.

Živimo u vremenu kada prava informacija u pravo vreme mnogo znači. Zato želimo da prikupimo e-mail adrese vlasnika i ljubitelja Toyote, kao što ste vi. To nam omogućava da sa vama pravovremeno podelimo važne informacije o vašoj Toyoti, kako bi vaše iskustvo vlasništva bilo bezbrižno i prijatno.
Pobrinućemo se da među prvima dobijete obaveštenja o svim novostima, događajima i posebnim ponudama koje spremamo za vas.
Kako cenimo vreme koje sve izdvojili da nam ostavite vaše podatke, pripremili smo vam popust od 10% na kupovinu krovnog nosača, krovnog kofera ili nosača skija u periodu od 15.10. do 31.12.15.
Molimo vas da sačuvate povratni e-mail koji ćete primiti nakon popunjavanja forme.
Pravno obaveštenje

Ostavljanjem svojih ličnih podataka, pristajem da Toyota Srbija d.o.o, Omladinskih brigada 88 B, 6. sprat, 11070 Beograd, čuva moje lične podatke (ime, prezime, adresa, broj telefona, e-mail) u svojoj bazi podataka. Potpisom na kartici, stranka potvrđuje da je saglasna da Toyota Srbija d.o.o. i njeni ovlašćeni partneri koriste te lične podatke u promotivne svrhe. Strankama su u potpunosti zagarantovana prava po Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti. Potpisom na kartici stranka dozvoljava objavu fotografija na društvenim mrežama Toyote.

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.