Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota Centar Beograd je ovogodišnji dobitnik

Evropske nagrade za zadovoljstvo kupaca

Ovlašćenom partneru Toyote u Srbiji dodeljena je Toyotina „Ichiban“ evropska nagrada za zadovoljstvo kupaca za rezultate postignute u protekloj godini.

Nagrada je zvanično uručena gospodinu Dini Brekalu, direktoru Toyota Centra Beograd, na svečanoj ceremoniji koja je održana u Rimu (Italija).
Toyota Centar Beograd nagrađen je za izuzetna dostignuća na polju zadovoljstva kupaca, kako u prodaji, tako i u postprodajnim uslugama. Istraživanje i praćenje rezultata se obavlja po posebnoj Toyota metodologiji, pri čemu se uzimaju u obzir ocene anketiranih stranaka u servisu i kupaca novih vozila.
Toyota Centar Beograd opslužuje najveći broj klijenata u Toyota mreži, pa je samim tim i postizanje ovakvog rezultata veliki uspeh.
„Ichiban“ je japanska reč izvedena iz „Okyakusama Ichiban“ što znači „kupac na prvom mestu“, gde „Ichiban“ znači „prvi“ ili „broj jedan“. 
Od kada je 2007. ustanovljena godišnja „Ichiban“ nagrada Toyote Motor Europe, zadovoljstvo kupaca kod Toyotinih partnera je povećano za 52,4% u prodaji i 47,4% u postprodaji, a prema internom istraživanju zadovoljstva Toyotnih kupaca, sprovedenom u Evropi.
Ocenjeni su rezultati približno 2.300 evropskih partnera prema veoma zahtevnim kriterijumima.
Govoreći na ceremoniji dodele nagrada, Dr. van Zyl, predsednik i generalni direktor TME je rekao: elimo da budemo - ne samo broj 1 u srcima i umovima naših kupaca – već želimo da kupac bude broj jedan u srcima i mislima svakog zaposlenog u svim našim prodajno-servisnim centrima. Preporuka kupca nije statistička vežba, niti igra brojeva - reč je o povezivanju sa našim kupcima, i o stvaranju bliskog odnosa sa njima."
Besplatno isprobajte Toyotu

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.