Debi Toyota GR Supra koncept vozila

na Gran Turismo Sport™

Nakon svetske premijere u Ženevi prošlog meseca, Toyota GR Supra koncept vozilo sada je dostupno i u Gran Turismo Sport™, ekskluzivno na PlayStation®4.

Sa pogonom na zadnjim točkovima, GR Supra koncept vozilo usklađeno je sa Gran Touring Endurance pravilima. Namenski prilagođen dizajn, vizuelno će vas očarati, a da bi se postigla rigidnost i lakoća, korišćeni su najsavremeniji kompozitni materijali.

Svaki detalj ovog konceptnog vozila precizno je dizajniran za igru, od efektnog eksterijera do kokpita fokusiranog na takmičenje, čime se igračima pruža neverovatan doživljaj i mogućnost pomeranja automobila do krajnjih granica na virtualnim stazama igre.

Razvijena od strane Polyphony Digital Inc. i predstavljena po prvi put pre 20 godina, Gran Turismo serija postala je važna stvar za fanove širom sveta. Sa aprilskim update-om, Toyota GR Supra koncept vozilo pridružiće se sve većoj listi Toyotinig putničkih i trkačkih automobila iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, uključujući i legendarne automobile kao što su Toyota 2000GT, električni hibrid trke 24 sata Le Mansa TS050 Hybrid i jedan od omiljenih Toyota Supra A80 – prethodnik Toyotinog poslednjeg koncepta.

/

GR Supra koncept vozilo oživljava nasleđe jednog od najpoznatijih Toyotinih automobila. Naziv „Supra“ ukazuje na snagu, performans i rukovanje, ono što je u prethodnih četvrt veka bio sinonim za velike svetske automobile.

Kao potpuno sportski automobil, Toyota Supra izgradio je reputaciju impresivnog performera na putu i automobila koji osvaja na trkačkoj stazi, dominirajući sa japanskom vrhunskom GT trkačkom serijom i osvajajući legije fanova.

Predstavljanjem ovog konceptnog automobila prošlog meseca, Toyota je pokazala svoju ambiciju da ponovo vrati jednog od legendarnih sportskih automobila, trenutno u fazi razvoja, uskoro spremnog za predstavljanje, kako je potvrđeno u Ženevi od strane Dr Johan Van Zyl, predsednika i izvršnog direktora Toyoto Motor Europe.

Više informacija na: Gran-turismo.com

Saznajte više

Toyotina vizija krosovera iz C segmenta Toyotina vizija krosovera iz C segmenta TOYOTA C-HR koncept je imao svetsku premijeru na ovogodišnjem Sajmu automobila u Parizu.